Mindenki ad valami mesterséges vitamint, immunerősítőt vagy hasonlót kicsi babájának/gyerekének?
Én adok.
Nem eszik rendesen sajnos, muszáj a mesterséges vitamin.
Én még Vigantolt sem adtam neki a nyáron.
Cebion van itthon, néha-néha adok neki.
Köszi!
Kedevs 13:51 Te mit adsz a kicsidnek?
Én eddig nem adtam, de most más télen fogok.
Nem tudom. Szoptattam rendesen, eszik zöldséget-gyümölcsöt minden nap, mást is, jó evő, sokat vagyunk a levegőn, mégis beteges. Fogalmam sincs, mit tehetnék még, a plusz vitaminon kívül. Gyerekkoromban nekem is adtak, és nem is voltam beteg szinte soha. Nem egy olyan év volt, hogy egyetlen napot sem hiányoztam a suliból. Hogy a vitamintól-e, ki tudja.
13,51 vagyok
A nagy 3 éves lesz, a pici 1 éves lesz.
A picinek néha adok cebion c vitamin cseppeket, de ő rendesen eszik, vele nincs gond.
A nagynak régóta gondok voltak a kajálásával (15 hós kora óta), azóta felváltva kap cebion multivitamint, néha béres csepp (ehhez kell cebion c vitamin is). Most ferrokid-et vettem, ez vastartalmú multivitamin, hátha megint visszatér az étvágya.
Az a baj, hogy csak akkor eszik rendesen, ha kapja a vitamint. Ha már örülök, hogy végre eszik és emiatt abbahagyom a vitaminosztást, akkor megint elmegy az étvágya.
Most egyébként még betegség megelőzésnek az oscillococcinumot (vagy mi?:)) adok mindkettőnek, heti 1-et.
Örülök a kérdésednek! :)
Én sem tudom eldönteni, hogy mitévő legyek.
Cebiont fogok szerintem adni neki, meg gondolkodom a homeos bogyókon. Az Echinaceát ajánlották itt többen.
Én terhesség alatt szedtem Echinaceát és Engystolt felváltva. Szerencsére megúsztam betegeskedés nélkül.
Úgyhogy lehet, hogy a gyerkőcnek sem lenne rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!