Magyarországon vállalnak valahol mesterséges megtermékenyítést a baba nemének megválasztásával?
Bocsi, de nem tudom kihagyni, a Jóban rosszban-ban igen:-) Fehér Konrád:-D
Viccet félre téve sajnos nem tudom a választ, én még nem hallottam ilyenről..
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
Üdv!
Ha ennyire szeretnétek miért nem mentek külföldre érte?
Magyarországon se lenne olcsóbb.
Nem, ez nem lehetséges. Nem marad más, csak a remény, meg esetleg az, hogy időzítitek az együttlétet, hogy minél több esélyt megadjatod arra, hogy kislány foganjon. Czeizel Endre mondott erre 1-2 tippet, lugosítás-savasítást, ill. hogy mikor kell együtt lenni.
Nem. És olyannyira büntetendő, hogy nem is találsz senkit, aki megoldaná pénzért.
Mi is így állunk. 2 kisfiam van és szeretnék még egy kislányt.
Én is utánanéztem és úgy tudom, hogy nem illegális. Miért ne foglalkoznának velem, ha kifizetem? Szerintem ez inkább pénz kérdés. Külföldön (Genf) csinálnak ilyesmit, csak gondoltam az utazást-szállást megspórolnám.
A Jóban-rosszbant nem nézem, nincs kábeltévénk :D
Születendő gyermek nemének megválasztása
173/C. § (1) Aki a születendő gyermek nemének megválasztására irányuló beavatkozást végez, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki a beavatkozást az egészségügyről szóló törvényben meghatározott célból hajtja végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!