Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én utálom ezeket az...

Csak én utálom ezeket az autósokat?

Figyelt kérdés
Leírásom azzal kezdeném, hogy mélységes elnézést kérek, ha valakinek a lent leírt típusú autója van de normális vele. Véletlenül sem szeretnék senkit megsérteni, pláne ok nélkül. De az autósok többsége szerintem nagyon jól tudja, hogy mire gondolok. Autós vagyok éve óta, de már odáig jutottam, hogy általánosítok. Egyszerűen utálom a passat-osokat, a bmw-seket, az audisokat. Mindegyik bekönyököl a kézifékkarra (már, ha nem adatott meg neki a könyöklő) és azt hiszi, hogy ő szuper sportkocsis gengszter vagány. Ha mögöttem jön akkor tolna, mert neki a 60 is kevés városon belül. Ha előttem megy neki 30-al kell mennie mindenképp. Előzni és kanyarodni csakis index nélkül tudnak. Azért a fogyasztás fontos, hogy alacsony legyen ezért mindegyik dízel. Nem fér a fejembe, hogy miért kell nagy színvonalat mutatni és közben filléreskedni az üzemanyagon. Na jó. Tegyük félre még ezt is. Akkor sem értem, hogy ők miért olyanok, hogy záróvonalon is előznek, piroson is áthajtanak, a telefon az a fejéhez ragadva mindegyiknek, stb. Persze én is mehetnék gyorsan a kis RS Clio autócskámmal, lehet, hogy többet is tud mint egy 2 literes dízel de mégis tudok viselkedni a volán mögött. A másik imádni való fajta a terepjárós. Mérnökök éveken át dolgoznak, hogy gyűrődési zónákat és egyéb biztonsági felszereléseket tehessenek autókba. Ekkor jönnek ezek a 3 collos gallytörős vackok akik felülbírálják ezt. Itt is kötelező a telefon, az index itt sem gyári felszereltség, stb. Na és a parkolás... jajj az még egy csodálatos dolog. Mikor virít a lesötétített td passat-ban meg a hilux-ban a mozgássérült kártya. Rossz esetben még csálén is állnak be, hogy megmutassák: ők aztán megtehetik. Ha tényleg komoly presztizsre vágynak miért nem vesznek egy lexus-t? Vagy egy saab-ot?

2013. dec. 27. 15:37
1 2 3 4
 1/38 kimera10 ***** válasza:
Ilyenek az emberek,ezen nem tudunk változtatni,csak ha az illetők,ők maguk nem jönnek rá vagy nem hívja fel valaki a figyelmet rá.A kérdésed nem alaptalan.
2013. dec. 27. 15:50
 2/38 kimera10 ***** válasza:
És nem vagy egyedül ezzel......
2013. dec. 27. 15:51
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a kormos golfos hülyegyerekeket is beírtam volna.

Am nagyon igazad van.

2013. dec. 27. 16:05
 4/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem tudok ezen változtatni, de muszáj volt kiadnom. Ó! És még jobban muszáj volt felmérnem, hogy tudjam én vagyok e ennyire keserű, vagy tényleg utálatosak. :)
 5/38 A kérdező kommentje:
Jajj a golfosok! Igen! Valóban kihagytam.
 6/38 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek a kérdezővel, de főleg azzal, hogy ezek filléreskednek.

Mindig elkap a röhögés amikor meglátok egy audi a6-ot aztán 2.0 tdi van benne... :D Gondolom fapados belülről minden...

Igazából engem nem érdekelne az egész, ha nem VISELKEDNÉNEK úgy, ahogy. Ha normálisan mennének, tisztelnék a többi nem audist stb, akkor kutyának se tűnne fel.

2013. dec. 27. 16:38
 7/38 anonim ***** válasza:

A magyar azt csinálja hogy megveszi ő az a4-es, a6-os audit aztán kívülről még csak a dísztárcsa szúrja ki az ember szemét, aztán megnézed belülről és szövetkárpit, se navi,se semmi extra.Na akkor kiderül a dolog hogy csak egy villogós proli paraszt.Mert kell neki a presztízs hogy ő audis aztán

van egy alap autója.

2013. dec. 27. 16:56
 8/38 A kérdező kommentje:

Ez is igaz. Nyilván a passat is csak egy 800.000-1.000.000 Ft-os kocsi, de arra elég, hogy vagánykodjanak. Ahogy az előző is írta. "A6 2.0TDI" -_-

Csak nem erre kellene alapozniuk a viselkedésüket. Vehet presztizst normális autó formájában. De ezeknek az embereknek ez kellhet. A csekély értelem ezt a pózolást megkövetelheti.

2013. dec. 27. 17:15
 9/38 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek vele, de azt azért tegyük hozzá, hogy nem mind ilyen. Sok embert ismerek, akiknek régebbi A6-osuk (sőt, A8-asuk), 5-ös BMW-jük, vagy akár Golf 2-esük van, mégis normálisan állnak a dolgokhoz. Általánosítani nem szabad.

Gyökerek mindig lesznek, így aztán sajnos az utak manapság egyre nagyobb veszélyt jelentenek azoknak is, akik amúgy betartják a szabályokat.

2013. dec. 27. 18:04
 10/38 anonim ***** válasza:
54%

Nem értek egyet, ez csak azért tűnik fel így, mert legtöbb autó BMW, már minden csóró BMW-vel jár, természetesen dízel BMW-vel.

Én is BMW-s vagyok, ezért van rálátásom a dolgokra, több BMW-m is volt már, mind benzines volt, kivéve a céges 525tds-emet '00-ben.

Ők azért telefonálnak meg nyomják neki, mert lényegében a kocsiban élnek, az a munka, hogy menni kell reggel 9-től estig.

Természetes, hogy nincs idő megállni, és nem mindenki szereti a kihangosítót, mert kényelmetlen, ki kell próbálni, nagyon gagyi.

A letolós részhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy én mindig indexelek, jelzem az előzési szándékot is, viszont lehet kicsit tahónak tűnik, de kicsivel több mint 300 lóerő áll a rendelkezésemre, és 500 Nm nyomaték, ezt mind benzinből, egy 1900 kilós testben, ezért én abban az autóban máshogy látom a helyzeteket mint te egy kis clioban.

Lehet te nem vállalod be, mert sokat kell visszaváltani, én addig kényelmesen véghez tudom vinni az előzést.

De ezt nem olvasni meg megérteni kell, nem is várom el, be kell ülni egy erősebb benzines "fullos" BMW-be és használni kell minimum 1 hónapot, és mindenki rájön a dolgokra.

Főleg ha M modellbe ül be valaki, ott aztán néha városba is ha rájön az emberre az 5 perc, könnyen felszökik a mutató 150-re is akár előzés közben a körúton belső sávban.

De az adrenalin miatt, meg a burok érzés miatt ez mind élmény, mindenféle megerőltetés nélkül lehet olyan tempókat diktálni ezekkel a kocsikkal, hogy ha ránézne a sebességmutatóra egy halandó ember egyből kivégzés járna érte.

kivéve ha egyszer ő is átérezhetné a BMW feelenget, akkor minden megvilágosulna előtte, hogy miért közlekednek így a BMW-sek.

2013. dec. 27. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!