Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?
Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.
Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?
Válaszukat előre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4
Hozzátenném,hogy a kétüteműek sincsenek még kivonva a forgalomból.Csóri "paraszt" mikor egy évben előveszi egyszer és megindul vele a világkörüli útra,szegény kipuffancsában begyullad az olajsár,na olyan füstbe még nem harptatok,mert az ám a tuti! És van neki érvényes műszakija,és mehetel panaszra az alkotmánybírósághoz :D
És még anno mennyi volt ilyen a barkács,meg a varjú társaival együtt és érdekes senki nem jelentett fel senkit,mert mindenki füstölt :DDD
Képzeld... a karbantartott Trabant századannyira sem füstöl,mint itt egyes videókban látott.
Csak városi legenda,hogy a Trabantnak füstölnie kell.
Sajnos az összes régi dízel autó füstöl valamennyire. A többnyire jóérzésű gazdáik ha tehetnék, még ezt a füstölést is megszüntetnék, de a ezen emberek vagyoni helyzete ezt nem mindig teszi lehetővé. :-(
Ha tehetem rossz érzés nélkül elkerülöm őket Tény, minden dízel autó büdös!
A tuning hoki-moki hülye gyerekek száját, meg rákötném a saját kocsijuk kipufogójára, hogy teli tüdővel szívják azt az okádékot.
Ha már az autójuk jobban hasonlít egy szovjet olajkályhára, mint egy közlekedési eszközre.
Kérdésem a kérdezőhöz: te ilyen feljelentgetős fickó vagy?
Szerintem nézz magadba, és biztos találni fogsz valami hibát. Mindenkiben van. Valószínű azoknak az embereknek akiknek füstöl az autójuk, nem azért füstöl mert tesznek rá, hanem mert erre telik apa. Vegyél nekik Ferrarit akkor biztos azzal járnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!