Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?
Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.
Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?
Válaszukat előre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4
Nem olvastam el minden hozzászólást, úgyhogy bocs ha már valaki írt hasonlót.
Ez a feljelentelek minden sz@rért elég alpári egy dolog. Téged semmiért nem lehetne feljelenteni? Ha nem bírod a füstöt, mert sz@r a szűrőd és mindent a pofádba fúj, akkor előzd meg!! És ki károsítja jobban a környezetet? akinek "füstöl" a kocsija és megy havi 300-500 km-et vagy te a 8000-rel?
vicc az is akinek ilyen eszébe jut...
igen, ezt már olvastam ez előtt is. :D
én nem járok arra mert nem vagyok akkora fax, mint te.
ha nem te írtad az előző ugyan ilyen hozzászólásokat akkor ne vedd magadra, de ha igen akkor találj már ki valami újat!!!
fogalmatok sincs se az autókról, se az autózásról. ezért van az, hogy amíg téged majd szét vet az ideg a kormány mögött, addig én kellemesen autókázom.
(ja és nem dízelem van)
Qrva jót röhögtem!
Nem vagyok pesti te gyökér!
Honnan tudtad?
Figyelj, szerintem mehetne ez egész holnap reggel munkakezdésig, mert én is tudnék még mit írni, ráadásul be kell hogy ismerjem nagyon jókat nevetek. De áruld már nekem most komolyan, hogy mi abban az élvezet ha feljelenthetsz/keresztbe tehetsz másoknak? honnan tudod miért olyan az autója és miért jár vele? Plusz őszintén téged vagy a "jelentsük fel" pártiakat az ég világon semmiért nem lehetne elővenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!