Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó napot, tiszteletem! A...

Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?

Figyelt kérdés

Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.

Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?

Válaszukat előre is köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4

2013. okt. 17. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
Az viszont egyáltalán nem garantálja a teljesítménynövekedést. És valljuk be, annak nem sok értelme van. Az neki se jó, meg másnak se, ha gyárkéménnyé válik a kipufogója.
2013. okt. 19. 20:28
 62/79 anonim ***** válasza:
Amelyik kormot okád az rosszul van megcsinálva,és nincs megfelelően előkészítve a csipphez.Ha az adagoló,és a porlasztók is jól be lennének előtte állítva,valamint a turbó is tudja a dolgát akkor egy jó chippel,nem fog kormot okádni.Az ismerősöm golfja 250LE re van felhúzva,és nem füstöl semmit!!!
2013. okt. 20. 12:28
 63/79 anonim ***** válasza:
2013. okt. 20. 18:29
 64/79 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden hozzászólást, úgyhogy bocs ha már valaki írt hasonlót.

Ez a feljelentelek minden sz@rért elég alpári egy dolog. Téged semmiért nem lehetne feljelenteni? Ha nem bírod a füstöt, mert sz@r a szűrőd és mindent a pofádba fúj, akkor előzd meg!! És ki károsítja jobban a környezetet? akinek "füstöl" a kocsija és megy havi 300-500 km-et vagy te a 8000-rel?

vicc az is akinek ilyen eszébe jut...

2013. okt. 21. 21:38
 65/79 anonim ***** válasza:
Okostojás, előzd meg te a Lánchíd után az alagútban.
2013. okt. 21. 21:50
 66/79 anonim ***** válasza:

igen, ezt már olvastam ez előtt is. :D

én nem járok arra mert nem vagyok akkora fax, mint te.

ha nem te írtad az előző ugyan ilyen hozzászólásokat akkor ne vedd magadra, de ha igen akkor találj már ki valami újat!!!

fogalmatok sincs se az autókról, se az autózásról. ezért van az, hogy amíg téged majd szét vet az ideg a kormány mögött, addig én kellemesen autókázom.

(ja és nem dízelem van)

2013. okt. 21. 21:57
 67/79 anonim ***** válasza:
Te tényleg nem jársz arra... olyan hülye vagy, hogy megkerülöd a Várhegyet.
2013. okt. 21. 21:59
 68/79 anonim ***** válasza:

Qrva jót röhögtem!

Nem vagyok pesti te gyökér!

2013. okt. 21. 22:01
 69/79 anonim ***** válasza:
Oszt? sose jártál még arra? Csak Mucsajröcsögén kocsikázol? Kombájnod van talán?
2013. okt. 21. 22:07
 70/79 anonim ***** válasza:

Honnan tudtad?

Figyelj, szerintem mehetne ez egész holnap reggel munkakezdésig, mert én is tudnék még mit írni, ráadásul be kell hogy ismerjem nagyon jókat nevetek. De áruld már nekem most komolyan, hogy mi abban az élvezet ha feljelenthetsz/keresztbe tehetsz másoknak? honnan tudod miért olyan az autója és miért jár vele? Plusz őszintén téged vagy a "jelentsük fel" pártiakat az ég világon semmiért nem lehetne elővenni?

2013. okt. 21. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!