Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?
Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.
Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?
Válaszukat előre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4
Akinek nincs pénze karbantartani, ne vegyen autót.
"Nincs pénze megjavítani, de létszükséglet az autó, ezért vett régi, olcsó dízelt."
Az ilyen olcsójánosoknak nincs pénze téligumira, vagy normális gumira azt jönnek belém slickkel mert nyálkás az út.
Vagy nincs pénze féktárcsára, fékbetétre...
Az anyukádat ültetném bele egy olyan autóba amelyik ilyen füstöt okádó xartalicska mögött megy és az arcába fújatnám a ventillátorral 3-as fokozatban.
#8 egyetértek Veled !
#12 eltúlzod, nem kicsit: talán azért vett régi olcsó dízelt mert arra volt pénze, nem milliós nagynyomású technikára, hogy több ezer forintért számítógépre kössék a gépet meg 5 szenzort kicseréljenek darabonként 10-20 ezer forintért és még mindig ne legyen jó. Erre sokaknak nincs pénze, köztük nekem se...
Kockakuki. Tényleg ebben leled az örömöd? A feljelentésbe meg az interneten való fikázásba? Miért nem vagy kemény akkor mikor látsz egyet és mész oda? Mert egy sz@r senkiházi vagy aki felfele nyal és lefele tapos? Mert tudod hogy az a "xartalicska" 5x annyiba van a hülye gyereknek mint a suzukid? Mert nincs 50-60ezred egy jól megírt csipre vagy százezrek adagolóra meg turbóra? Már leéltük a 3/3asok korát, de látom a jó magyar irigy mentalitás megvan még. Gusztustalan. Elnézést amiért alpári voltam de az anyázás már egy kicsit sok.
Tisztelt kérdező!
Ha nem vagy hajlandó koromfelhőben autózni akkor sajnos lassan le kell tedd ezt a luxust mert el kell szomorítsalak ez már divat lett és egyre több lesz:)
"Puszi: JAY és NÉMA BOB"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!