Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó napot, tiszteletem! A...

Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?

Figyelt kérdés

Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.

Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?

Válaszukat előre is köszönöm.

http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4

2013. okt. 17. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 Miki papi válasza:
ismerős? :D [link]
2013. okt. 17. 20:06
 32/79 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél retardált netharcos kedves kérdező akkor rájönnél hogy a te talpad alatt is van egy gázpedál,ha bírod előzd meg,ha nem akkor így jártál maradj le. Azonkívül addig örülj míg látványosan füstöl és kormol mint az állat,ezeket az igen "nagy" méretű szemcséket még képes megszűrni a szervezeted,ellenben a common rail,agyonkatalizátorozott,meg dpf-es meg minden szarral telepakolt dízel illetve benzinesekkel,amik azokat a részecskéket engedik a szabadba amiket se a katalizátor se a TE szervezeted nem szűr ki és sosem ürül ki belőled..
2013. okt. 17. 20:14
 33/79 anonim ***** válasza:

Na, a 75%-os pengeelméjű honnan jött? Az ezotéria topicból? Hengerfejes Saab, mer' füstöl! Elég vad. ;) Szerencsétlen. :D

A Ford nagyüzemi takonyégető egyáltalán nem füstöl átlagon felül. Én sem vagyok dízelpárti, nincsen cigányautóm, sőt, dízelem se. De azért tudjunk má' gondolkodni, az anyázáson felül, te retardált kantehén!

2013. okt. 17. 20:43
 34/79 anonim ***** válasza:
56%
Te meg szívjál (diesel)gázt.... a Lánchíd után az alagútban, miközben ott előzgetsz a csúcsforgalomban
2013. okt. 17. 20:50
 35/79 Ákos*VW válasza:
100%

Mondanám, hogy tiszteletem de nem akarok hazudni.Jó napot sem kívánnék ha nem haragszik meg érte a "kedves" kérdező. Örülök hogy ilyen polgárok élnek ebben az országban akiknek a legjobb elfoglaltságuk, szórakozásuk az, hogy másokat mindenért amiért csak lehet (nem úgy hordja a sapkáját, "fingott a kutyája" , a zsíros kenyeret a másik végétől meri elkezdeni enni) feljelenti, elveszi a legkisebb örömöt is a másik embertől. Az az "olcsójános" akiről sok elöttem szóló is véleményt nyilvánított, esetleg szívwel-lélekkel foglalkozik autójával és öli bele a havonta kemény munkával megszerzett csekély összeget, költ jobb adagolóra, nagyobb teljesítményű csúcsokra, intercoolerre, esetleg vesz egy szett felnit, (nem)kicsit megülteti azt. Így máris több-ben van mint a ti suzukitok, hondátok, "szejcsentótok" vagy bánom is én, hogy mitek van és mennyi pénzért vettétek esetleg milliókért-mrt megkell mutatni a szomszédnak meg a rokonoknak, hogy "aztahétmeganyócátmilyevan" (nem akarok leszólni egy márkát sem,de vannak sz@rok). Azt meg megint nem értem miért baj az, hogyha esetleg véletlenül az úton szeretnél maradni és nem virsligumival utazol, hanem teszel eg nagobb felnit, gumikat az autóra. Az másik az ültetés. Nem tudom miért zavarja a társadalom nagy részét az hogyha "szédülsz" mert magasan van az autó, ezért közelebb hozod a földszinthez?! Mert veszélyes, leér az alja ? Nekem akinek nincsen megültetve(még) ugyanugy leér, mert vannak helyek ahol közlekedni is alig lehet az aszfalton, van hogy olyanokat koppan a felfüggesztés hogy eltudnám sírni magamat. És mivan akkor ha vannak olyan emberek akiknek az okoz örömöt hogy régi autókat vezetnek?! Én is közéjük tartozom és örülök hogy nem olyan tömeg/klón autóban ülök mint ti. Szóval gyerünk vedd el másoktól azt a dolgot, szeretetet amit az autóval való foglalkozás pillanatai okoznak, az autót ami már szívhez nőtt mert nem "boltbajárós" . Ui:a füstöt mg mindenki szivja aki tömegközlekedéssel utazik

Gratulálok szánalmasak vagytok!

üdv: Ákos

VW rulez

2013. okt. 17. 21:20
 36/79 anonim ***** válasza:
67%

nem az a baj, hogy dízel autótok van, a kutyát nem érdekelné, csak lehessen már mögötte fulladozás nélkül haladni!!!

és mielőtt valaki azt mondja, hogy a dízel az füstöl, én meg mondom, hogy nem minden dízel füstöl, a karbantartott, újabb dízelek nem, azok nem is zavarnak senkit, a kérdés sem rájuk vonatkozik

A kérdés azokra vonatkozik akik vihognak a kocsiban, hogy mekkora királyok, miközben a mögöttük haladók döglődnek a füstfelhőben.

És igen, meg lehet előzni, ha a hülyegyerek hagyja, mert általában ha látja, hogy ki akarja előzni egy szerencsétlen, mert már elege van a fuldoklásból, akkor ő is beletapos, "nehogy má a kis köcsög kielőzzön"

2013. okt. 18. 00:34
 37/79 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, csak egy kicsit kellene gondolkodni... Nem csak megelőzni lehet valakit, félre is lehet ám állni. Vagy ehhez sokan túl büszkék vagytok? Nem az a szánalmas, hogy füstöl az autó, hanem az, hogy jobban utáljátok, mint a segélylakókat. Egyébként is, ha valaki az én anyagi helyzetemen röhögne, utálkozna, vagy csak arról dumálna, én úgy beverném az orrát, hogy vissza kéne műteni. Ehhez senkinek semmi köze. Azt pedig hagyjuk is, hogy akinek nincs pénze megjavítani az autót, az ne is vegyen. Mert miért ne??? Mert könnyes lesz a szemed, vagy mert nem tudsz félreállni 20-30 mp-re, mert kormol a dízel? Kész röhej ez a gondolkodásmód, idióták...
2013. okt. 18. 13:57
 38/79 anonim ***** válasza:

Vazze... elméleted szerint mindenki álljon félre ha te a füstölgős tragacsoddal valahova mész...

Tudod mit... megyek hókotróval mögötted, és nem fogok félreállni...

2013. okt. 18. 14:22
 39/79 anonim ***** válasza:

Ameddig meg nem egyedül közlekedsz az utakon, van közöm hozzá. Otthon garázsodban az anyukád orrá alá akkor kormolsz, amikor akarsz. Igenis, ha nem tudod fenntartani az autódat akkor ne legyen, mert először arra xarsz, hogy kormol az autód, utána meg arra, hogy slick gumikon jársz, utána meg majd arra, hogy nincs fékbetéted, mert egy hülye kis lúzer vagy. Namármost, ha úgy szállsz belém, hogy tropa a féked, akkor fejedet is beleverem az aszfaltba amíg mozogsz, hogy tanuljál belőle.

Az együttélésnem vannak szabályai, ebbe beletartozik, hogy milyen állapotú lehet az autód, ha közlekedsz vele. Ha füstöl mint az állat, akkor nem félreáll mindenki, hanem megjavíttatod. Stimt? Nem véletlenül vonhatják ki helyszínen a forgalomból, ha olyan az állapota. És én mindent megteszek, hogy ez meg is történjen, mert egy hülye kis beképzelt F*sszopopópópó lúzer vagy.

2013. okt. 18. 14:38
 40/79 anonim ***** válasza:

"Olyan nincs hogy valaki úgy alakitja átt az autóját,hogy kormoljon"

de, van.

http://www.youtube.com/watch?v=22b27P9Pk9E

és még sok ilyen.

2013. okt. 18. 14:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!