Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan
átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf,
Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni
rendszám alapján?
Figyelt kérdés
Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.
Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?
2 évente van műszaki, utána 2 nappal már lehet tolni a chipet meg a mókolást hogy okádja a füstöt +20 lóért cserébe...
2013. okt. 18. 17:21
52/79 anonim válasza:
Szerintem te túl keménynek képzeled magad. Csak aztán ne kérdezz semmit a jogok témakörben, hogy feljelentheted-e azt, aki kis híján kitépte a beled a nagy pofád miatt.
Ez így igaz. Ezt aláírom. Viszont a chiptuning az teljes mértékben legális. Bár lehet, hogy nem jól tudom. ÉS annyira egy chiptuningtól nem fog füstölni, hogy az zavaró legyen...
2013. okt. 18. 18:55
53/79 anonim válasza:
Nyugi..beleket tépkedni én szoktam.
2013. okt. 18. 20:24
54/79 löncskonzerv válasza:
Egyszerűen imádom ezt az oldalt.:)
Egy kész társadalomkritika.
2013. okt. 18. 21:55
55/79 Aerox97 válasza:
Komolyan nagyon kemény emberek vannak itt... :) kiszállsz az autóból és belevered a fejem a betonba? Hát komolyan arra kíváncsi lennék... nagyszáju hülyegyerek.. és most ne mindenki arra fogja azt hogy azért kormol a dízel mert szar.. azért is lehet mert felvan húzva, vagyis tuning és ha van időd nézzél meg youtubeon róla videókat :) ha nem nyomják neki akkor nem kormol ! Drága Suzukis vagy Hondás barátom :))) Ebbe azért fel lehet fedezni némi féltékenységet is.. :) megy a gyerek elötted az audival.. elnyomja neki kormol mint az állat.. te meg idegbetegeskedsz a kis suzukidban hogy neked még csak hasonló áru autóra se futotta.. :)
2013. okt. 19. 11:26
56/79 anonim válasza:
Lehet benne valami. Bár szerintem csak egyszerűen b.za a csőrét egy kis korom. Biztos ő teljesen steril környezetben nőtt fel, ahol még a radiátor is be volt zacskózva, hogy nehogy párás legyen az ablak, aztán le kelljen mosni. Vannak ilyen elmebeteg barbár, antiszociális állatok, akiket még egy nyamvadt fingás is dühbe ingerel.
2013. okt. 19. 13:03
57/79 anonim válasza:
És azon is el lehet gondolkodni,kedves nemfüstölő benzinesek.Hogy ugyanazon távon ki szennyezi jobban a környezetet. Aki 6liter gázolajat,vagy aki 10liter benzint füstöl el 100km en.
2013. okt. 19. 16:48
58/79 anonim válasza:
A benzinmotort minek kell idekeverni? :D
2013. okt. 19. 18:26
59/79 anonim válasza:
sehogy, a fogyasztós példa pedig baromság... nem a fogyasztás határozza meg hogy mennyire szennyez, hanem az emisszió és az égés minősége... (egy diesel sosem fog olyan jól elégni mint egy benzin... elég csak elolvasni wikipedián az elvét, hogy robban be)
2013. okt. 19. 20:03
60/79 anonim válasza:
"Viszont a chiptuning az teljes mértékben legális. Bár lehet, hogy nem jól tudom. ÉS annyira egy chiptuningtól nem fog füstölni, hogy az zavaró legyen..."
egy szakszerűtől nem is feltétlen, de a teljesítmény ilyetén növelése nagyobb emiszzióval is jár. de az olcsójánosok tuningboxai (mert a 300 ezret érő Golf tulaj nem fog százezerért remappoltatni) csak felnyomják az értékeket, ami könnyen okoz füstfelhőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!