Jó napot, tiszteletem! A füstölésre illegálisan átalakított dízel autókat (jellemzően régi Golf, Passat, Seat), hol és mi módon tudom feljelenteni rendszám alapján?
Havonta 6-8000 kilométert kell vezetnem és minden hétre jut legalább egy ilyen. Nem vagyok hajlandó koromfelhőben autózni kilométereken keresztül.
Hogyan lehetne ezeket az autókat kizárni a forgalomból?
Válaszukat előre is köszönöm.
http://www.youtube.com/watch?v=r3iwTi6y6c4
"Ameddig meg nem egyedül közlekedsz az utakon, van közöm hozzá."
Nem sok...
"Otthon garázsodban az anyukád orrá alá akkor kormolsz, amikor akarsz."
Menő vagy ha any#zol? Mennyi idős vagy, te sz#rházi?
"Igenis, ha nem tudod fenntartani az autódat akkor ne legyen, mert először arra xarsz, hogy kormol az autód, utána meg arra, hogy slick gumikon jársz, utána meg majd arra, hogy nincs fékbetéted, "
És ha így is lenne, akkor mi lenne? Ennyire hülye senki nem lehet, mint te. Tudod mit jelent a műszaki vizsga??
" mert egy hülye kis lúzer vagy."
Ezt éppenséggel az írja, aki löki az értelmetlen rizsát, érvelések nélkül. Gratulálok.
"Namármost, ha úgy szállsz belém, hogy tropa a féked, akkor fejedet is beleverem az aszfaltba amíg mozogsz, hogy tanuljál belőle."
Na, a mitugrász... Arra lennék én kíváncsi! Nem akarom kifejteni az okait a dolognak, valahogy érettebbnek tartom magam a nagyképűségnél. Veled ellenben... ;)
"Az együttélésnem vannak szabályai, ebbe beletartozik, hogy milyen állapotú lehet az autód, ha közlekedsz vele."
Miféle együttélés, te szerencsétlen? A közlekedésnek mi köze van az együttéléshez?
"Ha füstöl mint az állat, akkor nem félreáll mindenki, hanem megjavíttatod."
Jótékonykodni nem fogok senkinek. Ha nem tetszik, oldja meg. Senki nem kötelez rá senkit, hogy egy füstös autó mögött 3 méterrel közlekedjen!
"Nem véletlenül vonhatják ki helyszínen a forgalomból, ha olyan az állapota."
Ismét felhoznám a műszaki vizsga értelmét. A Google segíthet rajtad. Ha viszont a szerviz után lett ilyen, akkor az nem a tulaj hibája. Ha neadjisten mégis, akkor nem csak a forgalomból vonatják ki. Már ha egyáltalán kivonják helyben...
"És én mindent megteszek, hogy ez meg is történjen, mert egy hülye kis beképzelt F*sszopopópópó lúzer vagy."
Akárhogyis gondolkodom, ezzel nem engem minősítesz.
"Ja megoldom .. fogok egy bazi nagy krumplit és a piros lámpánál beleverem a kipugóba a 25 kilós samuval... Én így oldom meg. Tetszik?"
Nem is lenne feltűnő. Meg ugye a rückwertzbe kapcsolás se tart sokáig, sőt, kövér gázt nyomni se. :)
"Akkor megkérdezem te tyúkeszű..hogy ment át a műszakin?"
Jesszus. Veled komolyan erős bajok vannak elmei téren.
"Egyébként nem csak a műszaki vizsgán kell megfelelő állapotúnak lenni az autónak, hanem a köztes időszakban is. Ezt mobilállomással ellenőrizhetik és szokták is."
Aha... És miből gondolod, hogy egy füstölő TDI jobban szennyez, mint egy CommonRail??? Abból, hogy a TDI füstjét látod? Hihetetlenül naiv vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!