Tényleg sokat fogok esni eleinte a motorral? Mert én új járművel kezdenék.
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy míg az ember nem jön bele igazán bizony sokat tud esni mondjuk az első 1000km-en. Nekem az a problémám,hogy én egy ktm duke 125 2013 abs-es motorral kezdenék ami ugyebár kb 1.200.000-be jön ki nekem. Na már most azért elég gáz lenne ha ezt összetörném,régi motorba meg nem igazán szeretném a pénzem invesztálni.2013. szept. 18. 20:07
11/15 A kérdező kommentje:
arról nem is beszélve,hogy sztem nekem felesleges a 390. én csak vidéken akarom élvezni az utakat,hobbiként űzném
2013. szept. 20. 13:08
12/15 anonim válasza:
csak hobiként mi XD így szokott indulni utána meg amikor észbe kapsz már egy ezres sportmotor van alattad :D
13/15 anonim válasza:
hát ha már több mint egy milliót ki akarsz fizetni egy motorért, akkor csináld meg a legnagyobb jogsit, amit csak tudsz. a b125 igaz, hogy kijön 35 körül, de utána csak 125-öst vihetsz, max 11 kW-ig.. hidd el, hamar ráunsz.
ha már van egy millád gépre, áldozz +70 ezret és tegyél le egy nagyobb jogsit. nem tudom, hány éves vagy, 24 gondolom nem, de ha 20 igen, akkor egy A2 belefér.
14/15 A kérdező kommentje:
miért mondja mindenki hogy meg fogom unni? megy stabilan 100km/h ami bőven elég ha nem akarsz valahova feltétlen gyorsan odaérni...autópályán meg úgysem megyek.
Bicikli is lassú,mégis kb 19 éve állandóan bicózok,annyira szeretem az utakat,természetet
2013. szept. 22. 10:27
15/15 anonim válasza:
Én 250-es motorral megyek, nem vágyok nagyobbra. Mentalitás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!