Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot ajánlanátok egy...

Milyen autot ajánlanátok egy 4 fős családnak? Milyen motorral?

Figyelt kérdés

Klima, ABS jo lenne ha lenne benne és 12-13 évnél ne nagyon legyen idősebb, max 600000ftig

én egy golf 4 re gondoltam, szerintetek?

köszi

2013. szept. 13. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Használtautó.hu ott betudod állítani a kívánt keresési opciókat, és találsz rengeteg kocsit!
2013. szept. 13. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

4-es golf nem jo mert felnönek a gyerekek és akkor az egyébként is családnak kicsinek számitó atu mégkisebb lesz.

-Mercedes C elsőgenerációs 1993-2001

-Honda accord 1998-2003

-Cehvrolet lachetti(belül nagy a hely de cserébe kicsi a csomagtér)

-Mitshubishi galant 1996-2005

-Toyota avensis elsőgenerációs

-Mitshubishi carisma

-opel g astra

-Ford mondeo 2. generácios

2013. szept. 13. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, végül is a második válaszoló jó autókat írt, nekem is egy 2-es szériás Mondeo-m van, 1,6-os 90 lovas dupla vezérműtengelyes, jól megy, jól fekszi az utat, kényelmes a belső tér 5 ember számára is, és még a csamagtartó is aránylag jó nagy.
2013. szept. 13. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 1.6os lacettink volt, igaz 8 körül megevett családdal, de cserébe elvitt mindenhova, előzni is lehetett vele elég dinamikusan. Plusz elég nagy autó, szerintem a csomagtérrel sincs különösebb gond.
2013. szept. 14. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:

nézz meg egy xsara picassot. Ár-érték arányban nagyon jó. Baromi tágas, kényelmes.

1.6 benzin motor nem túl erős, de kellemes autózást tesz lehetővé.

Dieselt nem vennék belőle.

[link]

fórumokban sok dolognak utána lehet olvasni

2013. szept. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!