Milyen háziállatot ajánlanátok ennek a családnak?
3 fős (az apa elköltözött), 1 anya, 1 lány és 1 fiú gyerek.
3 szoba, 1 nappali, 1 gyerekszoba, 1 hálószoba meg persze a konyha, fürdőszoba és a folyosó. Nem nagy lakás.
Van már három díszmadaruk, 1 lány, 1 fiú és 1 lány fióka zebrapinty.
A nagyobbik gyerek (a lány) kiskutyát szeretne, próbáltam róla lebeszélni, de nem ment. Azt mondta, ha kitalálok valami jobbat, ami neki is és a családjának is tetszik (a kutyát senki sem helyeselte), akkor meggyőztem.
Nekem viszont fogalmam sincs, milyet ajánljak! Légyszi segítsetek (a SEMMILYEN válasz is jó)!
Hát... Nem is tudom. Leginkább a nyuszit, vagy a hörcsögöt javaslom. De lehetne hal, vagy teknős, ha víziállatot szeretnének.
De állatot csak akkor fogadjanak be, ha valaki felelősségteljesen fogja gondozni! Feltétlenül meg kell egyezniük abban, hogy ki milyen feladatot fog ellátni! Mármint, hogy ki eteti, ki takarítja, ki játszik vele,... stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!