Milyen kisállatot ajánlanátok lakásba? (nincs nagy tapasztalatom)
Hát akkor nyuszi!:)
Vagy cica.
Vagy kiskutya, olyan fajtájú, amelyik a lakást szereti, es nem hangos az ugatása (ha társasházban laksz), szobatiszta.
Én kisebbet ajanlottam volna, ha nem irod a nyuszit.
Itt van egy kis kinalat:
Szerintem a macska lenne ideális.
Kedves, bújós, igazi családtag, nem ketrecben tartod.
Nem kell levinni, elvan egyedül, és nem zavarja a szomszédokat.
Mivel nem tudod, hogy kell pl. kiskutyát szobatisztaságra tanítani, praktikus, hogy a macska ezt alapból tudja.
Nem mondom, hogy három év múlva a kutyát már utálnád naponta levinni, hisz nem is ismerlek, de sok panelkutyát csak levisznek két percre, épp pisil egyet, és már viszik fel vissza.
Nem harap, nem nagy, nem eszik sokat.
A beszerzése is igen egyszerű, sokan alig várják, hogy szebbnél szebb kiscicáknak gazdát találjanak.
Ha pénzt is szánsz a dologra, akkor a fajtaválaszték is igen széles, perzsától a méregdrága main coon-ig, vagy kopasz macskáig bármit találhatsz.
A nyáron született macsekok még elég kicsik, akár ilyenkor is vihetsz haza.
Ismét azt mondom: csincsilla. Ha allergiás is vagy valamelyik rágcsálóra, a csini nyerő választás, mert olyan különleges szőre van, hogy senki nem allergiás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!