Milyen állatot ajánlanátok ezeknek a feltételeknek?
Szeretnék egy állatot de még nem tudom milyet és szeretnék ötleteket kapni!
1.Nagyon ragaszkodó legyen a gazdájához.
2.Ne legyen nagy!
3.Bújós legyen és játékos!
4.Ki lehessen vinni a szabadba,de bent a házba szeretném tartani!
5.Ne legyen büdös,tudom minden állatnak van egy jellegzetes szaga de nem szeretném hogy kb olyan büdös legyen mint egy vadászgörény!
Szerintetek milyen lenne a legmegfelelőbb állatka?Csak normális válaszokat kérek!Előre is köszönöm!
19/L
Kutya?
Ragaszkodó, vannak kicsik is, bújós, játákos, ki lehet( ki kell) vinni a szabadba és ha rendesen ápolod nem büdös( az enyémnek mindig jóillata van)
Nekem Havanesem van. Nagyon okos, jópofa, vicces, játékos, sose lehet unatkozni mellette, igazi kis tündérbohóc. Hamar szobatiszta lett, kb 3-4 hónapos korára teljesen.
Egy állat se okozhat annyi örömöt, annyi vidám percet, egyik se tud adni annyi szeretetet mint egy kutya, ezt elhiheted. Nagyon tudom ajánlani neked a Havaneset, vagy bármilyen más Bichont(természetre nagyon hasonlóak), attól függ melyik tetszik neked jobban. Megbánni biztos nem fogod, egy pillanat alatt jókedvre derít, igazi kis ragaszkódó társad lesz mindenben. Mondom ezt úgy, hogy van macskám is. Semmilyen más állat nem nyújthatja azt, amit egy kutya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!