Milyen állatkát ajánlanátok nekem? Olyat szeretnék, ami. (lent a szempontok)
-Nem lehet kutya, sem macska, valami kisebb kell
-Olyan kell, ami nem lesz gyorsan büdi, mondjuk kibírja 4 napig tisztítás nélkül
-nem túl zajos
-szereti a simogatást, bújós
-Ami a legfontosabb, hogy bent lehessen tartani
Tudom, hogy sokat akarok, csak muszály a meglévő feltételekhez igazítanom hogy milyen állatkát hozok haza. Volt már tengerimalacom, hörcsögöm, papagályom, nyuszim régen. Mostmár nagyon hiányzik egy állatka, mert kiskoromtól fogva körül voltam velük véve. Ami tetszik, az az albínó süni. Az iguana is tetszik, néztem róla videókat, ugy néz ki nagyon laza állatka és ha nem is nyaggatnivaló, de ki lehet venni, hagyni sétálni, és viszonylag nagyra is nő. Ti mit ajánlanátok? Halaim vannak, azt már nem szeretnék még többet :).
mongol futóegér nekem is volt, nagyon kézhez lehet őket szoktatni. És ha adsz nekik egy üres wc papír gurigát akkor nagyon sokáig elvannak vele.
Nem büdösek, de a legjobb ha lány egeret veszel, az tényleg nem szagos.
Kedves kis állatkák, az enyémeket hetente 1x elég volt takarítani, néha 2x ha szükségesnek éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!