Rögtön 600ccm motorral kezdeni?
Azért az sem mindegy, hogy egy 600-as 100+ LE-s sportmotorról vagy egy 42 LE-s cruiserről agy chopperről van szó.
Én 250-es sport motorral kezdtem, 2 szezon után úgy érzem váltanom kéne min. egy 600-as 60-70 LE közötti túrára. De nem bántam meg, hogy 250-essel kezdtem, pont (jóval) erősebb, mint egy 125-ös, de pont nem olyan erős, hogy pl.: a nagygáztól kiugorjon az ember alól.
Én 183 cm vagyok, egy 250-es kawa ZZR-em van. Az nagytestű, teljesen jó.
195 vagyok.
Mindenképp 50-es kezd a legelején.
Kicsit nehéz lesz ekkora motorral kezdened, hiszen a korlátlan jogsihoz még van 3 éved! (Igaz nem írtad, de az utolsó mondatodból gondolom, hogy nincs jogsid: "Meg tudnak tanítani az oktatáson...")
Ha így van, akkor még csak az A2-t tudod megcsinálni, és máris kisebb lesz a kezdőmotorod (max. 35 kW), aztán majd 23 évesen kedvezménnyel megcsinálod a korlátlant, addig meg érlelődik a dolog!
Ez meg annyira kamu duma:
"125ccm-el akartam kezdeni,de a magasságom miatt semmi jót nem találtam"
köszönöm,találtam egy colosoknak is megfelelőgyönyörű 125-öst,igaz,hogy iszonyat drága a teljesítményéhez képest,de hát colosoknak nincs nagy választék,ybr 125,rkv 125 és társai kiestek így,varadero nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!