Szeretnék wenni egy Audi A6-ot 2000évjárat körülit, benzineset. Melyik motorral ajánlanátok, és miért?
De nem gyenge a többi ehhez a kasznihoz?:/
pl: 1.8 T 150le nem kewés?
Most egy B Vectrám wan 2ezres 136ló és nem egy elájulás..pedig könnyebb mint az audi
félek hogy lomha lenne a 4hengeres audi://
Nem lehet, hogy az a Vectra van ellustulva ?
Nekem egy 1.6-os, 105 lóerős Volkswagen Borám van és megy, szépen, semmi bajom nincs vele.
Pedig az is 1200 kg körül van...
Ellustulás ha 0ról 100ra 9,2mp alatt pörög fel?
wégseb meg 230 körül wan..
Hülyeség, hogy nem jók az Audi V6 benzinjei, az csak a dizelre érvényes, a V6-os 2.5 TDI-re.
Van a 2.4-es benzines, már ez is elég jól megy, de én 2.8-al venném, mert nem fogyaszt sokkal többet, de erősebb.
a 2.8 v6-on gondolkodom..én az 1.8ast kicsinek találom:/
a 2.8as váltójával kapcsolatban tudtok pozitíwat mondani?
mert mindenhol azt olwasom hogy xar..és ez lelomboz:(
Igen, az 1.8T nagyon jó választás, ugyan 9 sec alatt gyorsul 0-100-ra, de kb. 0-60-ig nyomatékból nagyon jól gyorsul, civic vti 1.6-ot megeszi 0-60-ig reggelire. Prémium benzinnel hajtva az 1.8T-t 0-100-ig sem tud egy ilyen keménykedő alap civices eléd kerülni.
Ammúgy lóf...t a gyorsulós barmokba, nem értem, hogy miért kell vitézkedni, mindenkinél van gyorsabb. Van akinek autóvásárláskor más szempontjai is vannak, minthogy legyen egy igénytelen vacka, amiben az egyetlen ráció az a nyomorult varrógépmotor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!