A főnököm elutazott háromnegyed évre, Amerikába. Megkaptam a luxuautóját, de én szeretném visszakapni a rendes, megszokott autóm. Bent hülyének néznek. Mit tegyek?
Örülök hogy megoldottad!
Fene jó dolgod van!
Csak pappírmunkát csinálsz és embereknek kell nyalni meg ilyesmi.Ezzel talán Én is boldogulnék,de nem hagyna békén a tudat hogy ilyennel hogy pocsékolnám el az életem.Nem alkotsz semmit,a munkádra nem csodálkoznak rá csak a kocsidra,és még is az a kifizetődőbb ha nem csinálsz semmit.Tudod Én nem csak melóhelyen dolgozom,még itthon is állandóan csinálok valami maszekot,hogy legalább apróbb dolgokra fussa.Kocsit nekem egyik cégnél sem adnának(bár egynél akartak,de az nagyon rozzant volt ) :) jelenlegi melóhelyemen még szabadságot sem fizetnek,nyaralni sem biztos hogy megyek idén,egy csomó bulit kell kihagynom,meg egy csomó mindent.A lényeg az hogy éreztessem veled hogy jó dolgod van hozzám képest,és ez nem probléma igazából amin Te problémázol.
Akkor Te amolyan jó gyerek vagy!Mármint van érzéked hogy mibe kell belenyúlnod! :)
Én papír nélküli szerelő lettem,mármint nem ez a munkám,inkább csak hobbi meg néha kényszer,de ha pénzért csinálnám tuti hogy jönnének a legnagyobb gondok,mármint tuti kifognám azokat az eseteket ahol rendes műhelyben is csak vakarnák a fejüket hogy hogyan oldjuk meg majd jön az öreg rutinos és megmondja hogy mi a pálya :)
Akkor végül is jó dolgod van mert szerelni is akad időd,máramikor nem kell menni ,és importálni is tudsz.
Gyári Mz motorok behozását csináld ! :)
Amúgy lehet hogy tényleg akadna ilyenre kereslet,bár ezt úgy igazából akkor tudnád meg ha már benne lennél egynek az eladásában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!