A főnököm elutazott háromnegyed évre, Amerikába. Megkaptam a luxuautóját, de én szeretném visszakapni a rendes, megszokott autóm. Bent hülyének néznek. Mit tegyek?
Szerintem nem vagy bolond!
Mászkálni egy drága autóval ami nem a tied.Én ha tehetem ilyenbe be sem ülök,gondolj bele hogy ha csak megkarcolod,útközben neked mennek stb.
Én a motorommal vagyok így hogy felültem egy nagyobb modernebb gépre,de valahogy jobban tetszik a saját régi kisebb mocim(Nem 50ccm ) :)
Amúgy nem értem hogy mi akadálya van annak hogy vissza kapd a kocsid?Itt siránkozol ahelyett hogy cselekednél!
Üdv!
Tudod mire jottem ra az evek alatt? Hogy az anyagi vilagot kontrollalni (es ebbe bele tartozik az is, hogy nagy erteku autoval kozlekedni) hatalmas felelosseg.
Nagyon sokan (nem akarok senkit bantani) de nincsenek felnove ehhez a feladathoz. Ahhoz, hogy noveljek a felelosseg erzetuket, ahhoz ki kell lepniuk a konfort zonabol es sokan ezt nem szeretik.
Jartam en is 20 eves Mazdaval, amirol korommel lehetett pattintani a festeket, majd egy kicsit jobb (de meg 20 eves) Hondaval, aztan ahogy teltek az evek es nott a felelosseg erzetem (meg a penztarcam;) lett egy Infinitim, de meg mindig csak sovarogtam a Bugattiert, de ha ma ideallna vele valaki, hogy nesze a kulcs, nem lennek kepes hasznalni. Persze meghajtani egy korre, meg elgurulni az ismik elott, de biztos nem tudnek aludni, ha napokig nalam lenne. A mostani autom is ugy tunik egy kicsit nagy falat volt, mert vannak almatlan ejszakaim, sot, sokszor almodok a kocsival, hogy megtorik/megrongaljak...
Neha erzem en is, hogy micsoda felelosseg (es neha arra gondolok, de jo lenne egy rozzant vas) de probalok felnoni a feladathoz es eszre veszem, ha azon paraztatom magam, hogy hova parkoljak stb, de ugy vagyok vele, ha meg kell tortennie, akkor megtortenik ugyis, mindegy, hogy villanypasztorral veszem korbe a vasat.
Fuggetlenul attol, hogy mi mit irkalunk ide, neked kell eldontened, hogy kepes vagy e, birsz-e ezzel a felelosseg teherrel a valladon.
Ket dolgot tehetsz, vagy leveszed a valladrol a terhet es visszakered az Audit, vagy "nagyobb vallat novesztesz" es elvezed az eletet es az elmenyt, amit a Panamera nyujt.
Ez rohadtul nem így van. Amikor múlthét pénteken bementem dolgozni, a portás mondta, hogy a felsővezető behívatott. Mondanom sem kell, a sz*r belémfagyott, hogy vajon mi lehet. Aztán eléggé félve távoztam onnan, mert ő azt mondta, hogy az Audi kulcsait, papírjait és az üzemanyagkártyát adjam le, és a kezembe nyomott egy borítékot.
Vezető - A13, csak ott bontsd ki! (Az A13 a parkoló megnevezése.) Azthittem, hogy kapok egy rosszabbat, szóval elég keserű szájízzel mentem le. Aztán ott állt a Porsche, gondoltam ez csak valami vicc, de benne volt a slusszkulcs (azért csak egy, mert a pótkulcsok egy zárt szekrényben vannak a vezetői irodában) és a papírok. Aztán meglepődve felmentem, hogy akkor most mivan?! Erre azt felelte, hogy a főnököm kérte, hogy én használjam az autóját, és mostantól ez a céges autóm.
Én -Úristen. Egy 30 millás kocsit csak így? Egy ilyen mennyit eszik?
Vezető -Olyan 16-20 lityit százon. Hát a Tibi kérte, (főnököm neve), hogy ezt használd, mert benned megbízik.
Én -Azta.. És nem kapok üzemanyagkártyát, sőt inkább egy tartálykocsit hozzá?
Vezető -Hát júli 1-ig neked kéne fenntartani, utána már ki tudunk állítani egy újat.
Én -Meddig?! Lesz egy Porschém, de vajaskenyéren fogok élni?
Vezető -Hát valahogy meg kell oldanod, mert az Audit nem kapod meg.
Én -Mégis miből? Az Audival ennyiből 2-3 napig furikázok!
Vezető -Dani, te nem vagy normális! Alád nyomunk egy Porchét, és a k*rva benzinen vitázol?
Én -Igen, mert valamitől gurulnia is kéne, és amitől kéne neki az 400 Ft/liter.. Ha nézegetem az udvaron, attól nem leszünk előbbre.
Vezető -Hát a Ferihez (közbeszerzési vezető, vele kell tárgyalni a cégautókról is) bemehetsz, hogy visszakérd az Audit, mivel úgyse fogja addig senki használni, de nem fogja kiadni.
Én -Ezt nem fogom tudni fenntartani, akármit is mondasz..
Vezető -Megoldod! Na és most munkára, az idő pénz! Ja és 98-ast tankolj! Szevasz!
Aztán elindultam, mert 66666 helyre kellett mennem.. Hát tankoljon 98-ast a rák, így is 3x annyiba kerül egy nap mint az Audi.. Mondjuk úgy szoktam csinálni, hogy hétfőn teletank, aztán péntekig, sőt akár a következő hétfőig is kihúzom. De ha tényleg nem sikerül visszakérni az Audit, akkor naponta tankolás lesz, azt sem tudom, hogy hogy csináljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!