Ilyet lehet reggel háromnegyed hétkor meg hétkor?
Társasház aljában van egy "eszpresszó". Ilyenkor nyáron van ilyen kiülős rész is, amit leműfüveztek. Na most ezt a rohadt műfüvet a pultos vagy nem tudom mi ilyen kültéri porszívóval takarítja, háromnegyed hétkor, hétkor, mikor hogy sikerül.
Fülsüketítő, és percekig porszívózik. Zárt ablaknál is hangos, de ugye a jó idővel, főleg mikor melegek vannak az ember nyitott ablaknál alszik és erre a zajra riadunk fel
rendszeresen.
Ilyen korán ilyet lehet? Hova lehet fordulni?
nem fogsz tudni mit csinálni,
nálunk is ez van,
ezek a zajok együtt járnak a működéssel,
más volna a szitú,ha csak azért búgatnák a porszit,mert tudják,hogy te ugrasz rá,és csak bekapcsolnák a hangja miatt,de nem mozgatnák a csövét,
-na ekkor megállna a csendháborítás,birtokháborítás,stb
ki adta ki a helyet nekik, milyen hozzájárulással,
ha a társasházatok, akkor közgyűlésen vesd fel.
mi van a házirendben?
De irigyellek, hogy hétköznap 7 után kelsz. Ezt most minden felhang nélkül:D
De amúgy mit tudsz tenni, megkérni h csinálja mondjuk 8kor, hátha
8. ha minden nap 11-re érnél haza, akkor lehet nem irigyelnél. :) Mondjuk így legalább nekem a szék rakásolás kimarad.
Utána fogok nézni, hogy is van ez kiadva, meg felvetem, hogy kit zavar még.
Legalább négy lépcsőházat érint és a szobás oldalon.
Egy időben foglalkoztak vele, hogy bizonyos városokban reggel nyolcig hétköznap sem lehet hangos fűnyírót sem használni meg hasonló zajokat kelteni, vasárnap meg egyáltalán nem, azt nem tudom nálunk van-e ilyen, meg ha van is, mit lehet kezdeni és hol.
Az, hogy kinyit, az nem érdekel engem, nyisson, sepregessen, de én azt hittem, hogy ha mondjuk 7-től van engedélyezve a nyitva tartás (amit megint csak nem tudok, hogy ezt szabályozzák-e egy kocsmánál) az szerintem nem azt jelenti, hogy nyugodtan elkezdheti nyitás előtt 20 perccel felébreszteni az utcát azzal a zajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!