Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha minden nap 7kor mérem a...

Ha minden nap 7kor mérem a hőmet de reggel el kell mennem pisilni háromnegyed hétkor de utána vissza fekszem negyed órára és úgy mérem meg a hőmet 7kor akkor már fals az eredmény mert kimentem előtte pisilni?

Figyelt kérdés

De feküdtem negyed órát...

Vagy az már úgy nem jó?

Negyed óra alatt nem megy vissza hogy az jó hőmet mutassa?

Segítsetek légyszi...

Mert ha nem jó úgy akkor dobhatom az e havi görbémet a kukába mert ez többször előfordult....

2009. ápr. 10. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor mérd mielőtt kimennél pisilni háromnegyed 7- kor! :)))
2009. ápr. 10. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
én soha nem kötöttem idöhöz mindig az ébredéshez 8 honapig höméröztem
2009. ápr. 10. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább pisilés előtt mérd. Amúgy én pont emiatt nem mérem, mert én még a gyerekhez is fölkelek éjszaka többször. Ebben a ciklusban még csak 1x sikerült. Azzal meg kitörölhetem...
2009. ápr. 10. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat akkor már értem hogy így nem jó akkor már tudom miért ilyen kusza a görbém mert nem szokott.

Rendesek vagytok , és arik :)))

2009. ápr. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!