Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A főnököm elutazott háromnegye...

A főnököm elutazott háromnegyed évre, Amerikába. Megkaptam a luxuautóját, de én szeretném visszakapni a rendes, megszokott autóm. Bent hülyének néznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ti is nem normálisnak fogtok nézni, és nem, nem kamu kérdés. Szóval a főnököm kiutazott Amerikába, én pedig az asszisztense vagyok, ami nem keverendő össze a szolgával/csicskával. Megkaptam a Porsche Panamera típusú autóját, de egyszerűen szeretném visszakapni az A4-es Audimat. Egy hete nem alszok normálisan, mert attól félek, hogy lába kél, és szinte rossz ránézni a fogyasztásmérőre, az Audival ennyi benzinből 2 hétig elfurikázok, abból amit ez a dög 5 nap alatt megeszik, és eddig egyszer hajtottam meg, lámpától lámpáig. A családtagok nem értik hogy honnan van, mindenki azt mondja, hogy loptam, vagy valami piszkos ügybe keveredtem.. Persze, kiszállni jó belőle, meg hogy azért megnézik benne az embert, és az elegancia és kényelem is "isteni". De egyszerűen nem bírom megszokni. Fenntartani meg pláne nem tudnám, ha a cég nem fizetné az üzemanyagot és szervízt. Szerintetek mit csináljak? Már mondtam bent a cégnél, hogy szeretném visszakapni az eddigi autóm, de kiröhögnek, azt hiszik, hogy csak viccelek. Mondjuk én sem hiszem hogy normális vagyok..

2013. máj. 24. 21:59
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Figyu, majd küldök, a rendszám kitakarásával!:) De nem tudom melyik nap tudom megoldani.
2013. máj. 24. 23:41
 12/50 anonim ***** válasza:
nem kell rendszám, csak fotózd le a belsejét, ahol egy helyi rádió megy, és elhiszem hogy nálad van az autó, mert ez elég kamu szagú, remélem nem haragszol meg, de 30 milliós autókat nem bíznak rá senkire sem manapság.. :)
2013. máj. 24. 23:45
 13/50 A kérdező kommentje:
Gyári adat szerint 12.2, de én 14 alá nem bírtam szorítani. Persze ezt városban mérte, a Hungárián. De átlag 16 litert eszik. Az Audim olyan 4 litert evett ugyanebben a helyzetben.
2013. máj. 24. 23:46
 14/50 anonim ***** válasza:
nálam most egy v10-es M5-ös BMW van
2013. máj. 24. 23:48
 15/50 A kérdező kommentje:
Persze, elhiszem, hogy nem hiszed el.:D A cég tulajdona az autó, (bankszektor) az én főnököm fél éve használja. Csak mint asszisztens, én megkaptam amíg kint tartózkodik, mivel az angolom nem a legmegfelelőbb, és egy tolmácsot vitt. Egymással Skypeon és mailben tartjuk a kapcsolatot, minden nap megkérdezi, hogy mi van az autóval.:)
2013. máj. 24. 23:51
 16/50 A kérdező kommentje:
Az sem rossz autó, ha tényleg ki is használod.:D Már vezettem 5-öst, igaz nem az M verziót.
2013. máj. 24. 23:52
 17/50 anonim ***** válasza:
Audi az milyen évjáratú?
2013. máj. 24. 23:54
 18/50 anonim ***** válasza:

van rajta egy M gomb a kormányon, ha azt megnyomod, akkor vadállat lesz az autóból.

Alapból 400 lóerő, tompa gázreakcióval, lagymatag lassú váltással, de az M gombot megnyomva személyiséget vált, és olyan erővel indul meg, hogy rendesen megszédül az ember ha hirtelen ad neki egy padlógázt.

Persze lehet még variálni a váltás gyorsaságán is, de akkorákat ránt úgy, hogy nem érdemes piszkálni, jó az közép állásban :D

És nem 15, hanem 20 litert eszik a jobb fajta benzinből :)

2013. máj. 24. 23:55
 19/50 A kérdező kommentje:
2013 januári. Élvezetes lehet a bömös :)
2013. máj. 24. 23:57
 20/50 anonim ***** válasza:

Élvezetes, bevallom néha szoktam trollkodni én is, ha pl fogyasztásról van szó, hogy az én 507 lóerős M5-öm 15 litert eszik országúton kímélősen, aztán írják, hogy fellőtték a pizsit, meg ilyenek :D

Gondolom te is azért írtad ki ezt a kérdést :D

2013. máj. 25. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!