Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A főnököm elutazott háromnegye...

A főnököm elutazott háromnegyed évre, Amerikába. Megkaptam a luxuautóját, de én szeretném visszakapni a rendes, megszokott autóm. Bent hülyének néznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ti is nem normálisnak fogtok nézni, és nem, nem kamu kérdés. Szóval a főnököm kiutazott Amerikába, én pedig az asszisztense vagyok, ami nem keverendő össze a szolgával/csicskával. Megkaptam a Porsche Panamera típusú autóját, de egyszerűen szeretném visszakapni az A4-es Audimat. Egy hete nem alszok normálisan, mert attól félek, hogy lába kél, és szinte rossz ránézni a fogyasztásmérőre, az Audival ennyi benzinből 2 hétig elfurikázok, abból amit ez a dög 5 nap alatt megeszik, és eddig egyszer hajtottam meg, lámpától lámpáig. A családtagok nem értik hogy honnan van, mindenki azt mondja, hogy loptam, vagy valami piszkos ügybe keveredtem.. Persze, kiszállni jó belőle, meg hogy azért megnézik benne az embert, és az elegancia és kényelem is "isteni". De egyszerűen nem bírom megszokni. Fenntartani meg pláne nem tudnám, ha a cég nem fizetné az üzemanyagot és szervízt. Szerintetek mit csináljak? Már mondtam bent a cégnél, hogy szeretném visszakapni az eddigi autóm, de kiröhögnek, azt hiszik, hogy csak viccelek. Mondjuk én sem hiszem hogy normális vagyok..

2013. máj. 24. 21:59
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy motort,a kocsit meg tedd le udvarba és csak üzletkötésre használd.
2013. máj. 25. 13:39
 32/50 A kérdező kommentje:
Munkán kívül bringázok, versenyszerűen is. Nem használom az autót. Egy egy céges autóra pedig Porsche-specifikus bringatartót nem fogok venni 2-300k-ért, ha egyeltalán létezik ilyen.:D
2013. máj. 25. 14:15
 33/50 A kérdező kommentje:
Ez is a másik bajom, hogy az Audiba úgy bepasszintottam a bringát, ahogy illik, de itt meg hova rakjam?
2013. máj. 25. 14:18
 34/50 anonim ***** válasza:

Remelem azert a nap vegen becsuszik egy mosoly az arcodra es rajossz h milyen qrva jo dolgod van. Elhiszem h draga a benzin de olvasd mar vissza amiket irtal! 30millas auto okoz neked gondot, ami persze szamodra ugyanolyan nagy problema mint masnak problema hogy nem tud buszjegyet venni.

Persze add vissza ezt es koveteld az audit de azert ertekeld a fene jo dolgod mert masok tenyleg azon sirnak h kenyeret mibol vegyenek nem azon h benzint a 30millas kocsiba!! :))

2013. máj. 25. 18:45
 35/50 A kérdező kommentje:
Persze, igazad van, és nagyon örülök ennek a lehetőségnek, tényleg isteni szerencsém van. De egyszerűen az én pénztárcám nem tudja fenntartani, lassan lehet hogy választanom kell az autó és a kenyér között.. Számomra napi 10 000 Ft csak a benzinre nem igazán fér be. Imádom ezt az autót, és ha a cég állná a költségeket, ki sem írtam volna ezt a kérdést, de tekintve, hogy kb. 400 000 Ft-ot tankolásra fogok költeni, úgy már kicsit félre áll a szám. Mindegy, hétfőn még egyszer megpróbálok beszélni az illetékessel, aztán ha nem sikerül, megbarátkozok a gondolattal, hogy van egy Porschém..:D De még mindig nem tudom elhinni, hogy egy ilyen áll az udvarban, és hogy lényegében az enyém az autó.. Amúgy szerintem mostmár enyém marad "örökre", azaz a következő selejtezésig. A főnököm tuti átül valami nagyobba. Bár innen már nem nagyon van feljebb.
2013. máj. 25. 19:46
 36/50 anonim ***** válasza:
Hú figyelj, nem tudsz valahonnan kölcsönvenni egy autót amíg meg nem jön az új kártyád? Vagy esetleg ténylegesen kölcsönözhetnél egyet, még mindig olcsóbb lenne, mint saját zsebből 00e-t kiperkálni másfél hónap alatt...
2013. máj. 26. 22:05
 37/50 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mert "munkaeszköz" az autó. Banki szférában vagyok üzletkötő, tanácsadó és asszisztens, itt azért nem mindegy, hogy miből szállsz ki a partner előtt. Van, hogy akár Németországig is el kell autókáznom, csak hogy az ügyfél "szeretve" érezze magát, vagy hogy feltegye a kérdéseit, amit nincs kedve elintézni telefonban, mert ő személyesen akar beszélgetni a pénzügyeiről. Ezt megtehetné a Németországi kirendeltségnél is, de nem, neki Mo.-ról kell egy ember, mivel ott kötötte meg a szerződését. Egyébként X országból bármilyen más országban kötött szerződéshez és pénzhez hozzáférnek. Mondjuk van private banking szolgáltatásunk is, ami Magyarországon a legjobb, mindenki ide jön. Egy szerencsétlen kollégámnak egyszer Svédországig kellett elmennie..:O Mint feljebb írtam, munkán kívül rá sem nézek az autóra, inkább bringázok. Számomra eddig csak munkaeszköz volt, pedig megszállottan szeretem az autókat. De szerintem ez most változni fog.:) 110%, hogy nem kapom vissza az Audit.:( Mondjuk ki kéne belőle pakolnom, mert még egy-két holmim benne maradt. Csórikám ott fog elrohadni, mivel már senki nem fogja használni.
2013. máj. 27. 00:44
 38/50 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti hogy ki akarnak cseszni veled valamiért.
2013. máj. 27. 04:34
 39/50 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy akkor a nevemre írták volna a cégnél, ilyen kocsival pedig pláne nem szórakoznak. Hogy érted, hogy kicseszni? Ha az ügyfelekre gondolsz, akkor ez nem kicseszés, azóta megy mióta elindultak ezek a szolgáltatások.:D Csak sajnos kicseszés, hogy EU-n belül elvileg bárhova kötelesek vagyunk kimenni, ha az egy fontosabb partner. Én speciel velük foglalkozok, szóval nem is tudom, hogy hogyan úsztam meg idáig egy komolyabb utat..
2013. máj. 27. 06:34
 40/50 anonim ***** válasza:

A kicseszés kérdése azért merül fel, mert a főnököd gondolom kb tisztában van a te fizetéseddel, tisztában van a Porsche fenntartási kölktségeivel is. Na most ezt a kettőt nem lehetetlen összekombinálni és rájönni, hogy képtelen vagy addig tankolni, amíg nem lesz kártyád.

Esetleg írj a kint lévő főnöknek, és mondd el neki, hogy ne haragudjon, nagyon szépen kösönöd, de csináljon valamit a helyzet megoldása érdekében.

Vagy parancsoljon rá ott az emberekre, hogy az új tankolókártyáig visszakaphasd az Audit (amit ugye addig saját pénzből kellene tölteni, de az meg gondolom megoldható részedről)

Vagy intézzen neked soron kívül egy tankolókártyát, vagy utalják vissza a bankszámládra számla ellenében a tnakolásokat mert így (és ez talán a leghathatósabb érv) nem tudod végezni a munkádat, mert egyszerűen nincs elég pénzed benzinre.

Nem tudod ezt vele megbeszélni?

2013. máj. 27. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!