Mi a véleményetek a zöld kávéról? 16 éves vagyok és nagyon küzdök a kilókkal. Már fogytam 9 kilót, de majd háromnegyed évembe került és a nyár már a nyakamon van.
A-a első: [link]
De szerintem rossz kategóriában van a kérdésed.
A víz nem számít a fogyásban, ami szükséges, úgyis visszakerül. Szerintem ne a csodaszerekben keresd a megoldást (olyan úgy sincs), hanem a sportban. Javaslom, hogy ha túlsúlyos vagy, naponta sétálj egy fél órát, órát egy barátnővel (furcsának hangzik, de jó fogyókúra!) és menj el úszni. Ezek nem nagyon terhelik meg a szervezetet, viszont jó zsírégetők :)
A szerek kamuk. Nem véletlenül nem gyógyszerként, vagy gyógyhatású készítményként árulják, hanem étrendkiegészítőként!
Ha úgy érzed, sokat eszel, akkor gyógyszertárból kérjél növényi rostot. Ez teljesen ártalmatlan. Viszont, kaja előtt beveszel belőle 1-2 tablettát, iszol rá egy nagy pohár vizet, majd ezután ebédelsz csak, akkor kevesebbet fogsz enni, mivel a gyomrodban a rost magába szívja a vizet, így megdagad és telítettségérzést fog eredményezni. Persze túlzásba nem szabad vinni! Arra készülj fel, hogy sokat fogsz WC-re járni, mert a növényi rost kitisztítja majd a beleidből a lerakódásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!