Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most szoptattam a babámat,...

Most szoptattam a babámat, háromnegyed órán keresztül tartott, és még igy is sir a babám. Nem elég a tejem?

Figyelt kérdés
eddig nem volt ilyen gond, a legtöbb szoptatás után elaludt, de tegnap óta, ha el is alszik, max 2óra múlva felébred éjjel, nappal, 1nap egyszer kakál, és most elégedetlennek látom. Lehetséges, hogy kevés lenne neki a tejem?

2013. máj. 8. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ne aggódj, ez egy növekedési fázis, néhány nap ilyen lesz, hogy sörön szopik aztán megint beáll.
2013. máj. 8. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
tényleg? most vasárnap volt 6hetes egyébként. anyukámék azzal riogatnak, hogy tápszerezni kell, mert a tejemnek nincs tápértéke. ilyen akkor nem lehetséges?
2013. máj. 8. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Így szaporítja magának a tejet :-) ne aggódj,én is bef.stam először,amikor ezzel szembesültem,de nem nyúltam tápszerhez (egyszer majdnem,de aztán anyósom nyugtatott és milyen igaza volt). Azóta is szoptatom a babám,7 hónapja. Lesz még egy-két ilyen időszak,sajnos tényleg sz.r,tehetetlen érzés,de be fog állni a rend. Csak tedd mellre,ahányszor igényli. Ha kell,tedd át a másikra. Ő még pici,hamar elfárad a szopiba,aztán mikor megébred,akkor rájön,hogy hoppá éhes. Az elején az én fiam is volt,hogy órákat cicin lógott. Egyébként nem biztos,hogy éhes,lehet csak büfiznie kell,vagy más baja van.
2013. máj. 8. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Épen a hat hetes növekedési ugrásban járhattok, ne aggódj, ha eddig volt elég tejed, ez után is lesz:)! Annyit kell csak tenned, hogy engeded neki, hogy feltornázza magának a tejmennyiséget(azaz akkor és annyi ideig hagyd szopizni, amikor és ameddig szeretné), és minden helyrejön:).

A további növekedési ugrásoknál pedig már nagyobb lesz és ügyesebb, erősebb, akkor még rövidebb lesz az az idő, ami szaporításra fog kelleni:).

2013. máj. 8. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!