Viszonylag kis köbcenti (1,6-1,7) esetén érdemes dízelt venni?
nyald ji a micsodámat ahelyesírásos marhaságoddal elmondom neked is senki kedvéért nem fogok órákig pötyögni.
Másodszor pont bagoly mondja verébnek
harmadszor te kötöttél belém neked a benzines ajó nekem adízel szóval ha nem kötsz belém az idéző jeles hülyeségeddel egy szót nem szólok.
3 szor ebból is látszik nekem van igazam mert már megint ahelyesírásos baromsággal áltk elő mert nem tudtok mit mondani na erről ennyit :)
"de ezt addig úgysem hiszed el amiíg nem lesz dízel autód én is így voltam vele amíg nem vetem dízelt a traktorosnbak meg anyit mondabák . A mai dízelek már nem olyanok mint a régik semi külömbség nincs a benzines és adízeles közöt csak anyi hogy mást tankolsz bele de egy nagy előnye van a dízeleknek még egy kis 1.6 dízel motor is sokal erősebb egy 1.6 benzinestől nyomatékosabak de ezt a benzin imádók nem érthetik nyugodtan vegyél dízelt kérdező nem jársz rosszúl vele :)"
Volt dízel autóm, igaz nagyon rövid ideig, mert útáltam, így túladtam rajta, de a családban most is van dízel autó. Nem az enyém, viszont néha sajnos van szerencsém vezetni.
A mai dízelek valóban nem olyanok, mint a régiek, de ez ugyanúgy igaz a benzinesekre is. Ha meg szerinted semmi különbség nincs egy mai dízel és benzinmotor között, akkor inkább te vagy az, akiről megkérdőjelezhető, hogy bármilyen autója is van, vagy vezet -e egyáltalán.
A továbbiakban megint hülyeséget írsz, pont erőben és karakterisztikában van manapság már a legkevesebb különbség, mivel már évek óta egyre kisebbek és feltöltöttek a benzinesek is. Ez azzal jár, hogy ugyanúgy kis hengerűrtartalomból hoznak ki nagy teljesítményt és ugyanúgy alacsonyabb fordulatról húznak, illetve nyomatékosak. Valamivel persze továbbra is nyomatékosabb a dízel, cserébe a benzines nagyobb teljesítményű jellemzően.
Szóval összességében elég nagy gyökérségeket írsz. Valszeg fontos neked a fogyasztás, meg vmi kis 1.3-1.4 szívó benzinesből ültél át a tádédba, azt most örülsz neki, mint majom a farkának, és véded mint az állat, csak azt nem értem, hogy minek? Senki nem akarja elvenni tőled a dízelmotorodat, felőlem feleségül is veheted.
Jómagam inkább maradok a régi vágású 2-3 literes szívó benzineseknél, teljesen más világ és kínzás lenne ha dízelre kéne cserélnem.
A kérdező meg kisköbcentiben gondolkodik, de neki már válaszoltam érdemben én is, és mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!