Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lenne megtanulnom...

Érdemes lenne megtanulnom motort vezetni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, 50 kilós. Szeretnék később motorozni már csak azért is, mert könyebben össze fogom tudni gyűjteni rá a pénzt, mint egy kocsira. B-s jogsim van. Nem tudom, mennyire nehéz egy könnyebb lánynak a bedőlés pl. a kanyarban, ezért tettem fel a kérdést. Van olyan, hogy nincs alkatom hozzá, vagy csak gyakorlás kérdése? Köszi
2013. ápr. 27. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálnod! Konkrétan ajánlom Neked a meglevő B jogsira épülő A1-et. kb 30000-ből megvan a jogsi és egy 125cm3 motorral szerintem biztos boldogulsz, ha mégis úgy gondolod közben, hogy nem a Te "világod" akkor sem buksz sokat...
2013. ápr. 27. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel!

Próbáld meg 125-ös gépen. Ha véletlen eldőlnél, azt a 100kg-ot még egyedül is fel tudod állítani helyes technikával ;) (De lány lévén biztos segítenének :) )

Kanyarban bedőlni semmiség, ha csak nem egy GoldWinget szeretnél :D

2013. ápr. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!