Motort vagy kocsit könnyebb vezetni?
A hangsúly nem azon volt, hogy hány kiló vagy és mekkora motort fogsz használni! :D
Igaz, végletekben írtam le, de a lényegen nem változtat!
én előbb vezettem autót meg trakrort, mint motort, ment minden elsőre, bár motornál szoknom kellett a kézi kuplungot az elején, de azzal se volt gond pár km után.
Én maradok az minél több kerék annál jobb elvemnél, tehát a kamion a nyerő, de amit a jogsim enged M kategóriát, ha úgy adódik fel ülök rá, de nem fog ki rajtam egy 250-es MZ sem(jó nem is nagy motor az ezresekhez képest), bár motorral nem merek menni úgy, ott jobban féltem magam, városba robogóval is nem merek elindulni egy nagyobb helynél sem, ahol autóval meg teherautóval már rég kifordultam volna.
de minden csak megszokás kérdése, én a kényelmes vezetést szoktam meg, nekem marad a sokkerék
Valószínűleg emberfüggő, nem tudom, mi lehet olyan nehéz a motorvezetésben... Nekem az autóvezetés tűnik nehéznek, igaz, még nem próbáltam.
A motorral szép szolidan, óvatosan közlekedve nincs különösebb gond, magasabb szinten már más, de az nem kötelező, illetve csinálhatod a saját tempódban, évek alatt felfejlődve is. Élesben még nyolcasozni sem szokott kelleni s ha szűk utcán megfordulva leteszed a lábad, nem buktat meg az élet... Felborulni persze könnyebb, az vitathatatlan.
Rengeteg ember letette a vizsgát, akár autóra, akár motorra, én biztosan nem foglalkoznék a véleményekkel, ha egyszer a motor szimpatikusabb.
#1: 200 kiló még nem olyan rettentően sok (OK, 30 kilóhoz igen, de az nem életszerű súly egy embernél), bár a súlyeloszlás is számít. Kereke van, gurul, működik a fizika, nem kell ám elrettenni 200 kilótól :) Főleg, ha nem akarjuk emelkedőn és hupás földutakon tologatni.
Utolsó, nem is a motoron ülve van a baj!
Ha az egyensúlyt elveszti, nem tudja megtartani egy pálcikaember. Ha el is dől, a motor ott marad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!