Igaz h a dízeles kocsikat könnyebb vezetni?
bocs ez nem a kérdéshez kapcsolódik de ugy gondolom hogy joban jársz ha tudod..mivel emlitetted hogy még most állsz autóvásárlás elött és peugeot tetszik ..azt tanácsolnám hogy a francia török olasz és társai kocsikat kerüld el messziröl inkább 1 japán vagy német autó..
nem a levegöbe beszélek pontosan emiatt szivok honapok óta hogy francia meg olasz járgányt vettem..és BÁNOM
Én mindkettőt vezetek rendszeresen, sok különbség nincs vezetésben.
Inkább annyi hogy a benzines többet eszik, de jobban is ugrik.
Jah, már hallottam hírét a francia és olasz kocsiknak.Csak úgy megtetszett mert jól fel van szerelve.Kényelmesnek néz ki.Olyan tip-top.És ugyan ennyiért 1 wv polo v golf fele ennyire van jó állapotban(ránézésre),és drága is.Sok kilométer és kb 10 évesek.(amik az én pénztárcámhoz van szabva)kb 4000€-m van a dologra szánva.
Végül azonban mindig oda jutok h tényleg németet kéne nézni v a škodával vannak még annyira oda.
Én dízelessel tanultam vezetni.
4000€-bol nehogy egy 6 eves pozsot vegyel mar :D
az tobb mint 10M HUF :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!