Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autóval könnyebb...

Melyik autóval könnyebb vezetni tanulni?

Figyelt kérdés

Skoda Fabia Combi vagy Toyota Yaris?

Melyiket ajánlanátok.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. aug. 26. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Toyota
2012. aug. 26. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem így mérlegelnék, hanem hogy melyikkel érdemesebb. A Skoda kicsit hosszabb, mint a Toyota, ezért én azzal tanulnék. Megszokod a nagy kocsit és így a későbbiekben sem lesz gond, ha a Yarisnál nagyobb autót akarsz vezetni.
2012. aug. 26. 20:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Valóban célszerűbb egy olyanon tanulni amit előreláthatólag később is fogsz vezetni, most nem a típusra gondolok, hanem a méretére. Én egy kis suzuki swiften tanultam meg mert azt az autót örököltem volna nagyapámtól, de mivel mégsem kaptam meg amikor meglett a jogsim így egy kombit használtam amivel előtte külön gyakoroltam egy kihalt helyen hogy élesbe ne legyen baj.
2012. aug. 26. 21:04
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Sokan azt mondták, hogy a Skoda jobb lenne, mert nagyobb.

Apa meg, hogy a Toyotát könnyebb lenne vezetni, mert kisebb, könnyebb vele parkolni, és dízel. Meg a vizsgán is könnyebb dolgom lenne. Nem tudom.

2012. aug. 26. 21:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Amúgy egy Volswagen Passat kombink van. Anyáék azt mondták, hogy vizsgázzak le a kisebb autóval, utána majd ráérek gyakorolni a miénken.
2012. aug. 26. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Kb mindegy, 1-2nap alatt át lehet szokni más méretű autóra, ne ez legyen a fő szempont.
2012. aug. 26. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
igazuk is van. a dízel nem annyira érzékeny, mint a benzines, bár a skoda nem tudom, hogy mivel megy és a városban könyebb mozogni a kisebb autóval, leparkolni meg a többi. utána majd gyakorolsz a nagyobb autóval, de igazából csak a szűk helyeken, vagy a tolatásnál lesz más, előre menetben nem lesz nagy különbség.
2012. aug. 26. 21:18
 8/15 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy vissza kérdezek, de mennyibe van most a jogsi mindenestől? úgy értem, hogy oktatás+ vizsgák meg ami kell.
2012. aug. 26. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
130-150között helytől függően.
2012. aug. 26. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy. Mivel oktatóautóról van szó lehet egy alapból jó autó is széthajtva. Másik autót megszokni pedig tényleg csak pár napba telik.

Én oktatót is váltottam és nem volt nehéz megszokni a másik autót.

De hogy válaszoljak is a kérdésre, szerintem a Yarist könnyebb vezetni már csak amiatt is mert kisebb mint a combi Fabia. De nem ezen fog múlni hogy átmész e a vizsgán.

2012. aug. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!