Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol és francia mellé melyik...

Angol és francia mellé melyik nyelvet célszerű tanulni? Melyik az, amelyik könnyebb annak, aki már ismeri az említetteket?

Figyelt kérdés

Angolból felsőfokon vagyok, franciából alapfokon. Ez utóbbit most tanulom tanfolyamon. Szeretnék még egy nyelvet tanulni. Azt itthon, teljesen egyedül. Melyik lenne könnyebb? (A német nálam kiesik, mert azzal ki lehet űzni a világból is engem, bármennyire is hasznos.)

A spanyol vagy olasz könnyebb, esetleg egy egészen másik nyelv?

2012. júl. 4. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A németet javasoltam volna, de azt nem szeretnéd :) Akkor szerintem a spanyol vagy a japán. Ugyanis Japán is fejlett ország, még ott is lehet jövőd :)
2012. júl. 4. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

japánt NE. nem tudom mikor fejezik be egyesek ezt a kínai-japán stb hülyeséget, olyan nehéz a nyelv, hogy úgysem tudod megtanulni olyan szinten, hogy használni is tudd, ha csak nem tervezel 10 évre kiköltözni Japánba -.- és senkit nem érdekel a Japán nyelv minusz pár megszállottat...

új latin nyelveket könnyen megtanulod ha tudsz angolul és franciául.

2012. júl. 4. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
én is a németet mondanám, de ha nem, spanyol
2012. júl. 4. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én az olaszt javaslom. Szerintem nem nehéz, bár gondoloma spanyol se.
2012. júl. 5. 01:51
 5/7 anonim ***** válasza:

spanyol+olasz+latin=ezek valamelyike.

de hogy spanyol vagy olasz az sztem lényegtelen.

2012. júl. 5. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:

sztem a spanyollal sokkal jobban járnál, gondolj bele majdnem egész dél amerikai beszéli (az kb 20 ország) és még spanyolország is, meg az USA-ban is nagyon nő a spanyolanyanyelvűek száma..400ezer+ a spanyolul beszélők száma, az olaszt viszont csak Olaszországban beszélik. de mondjuk tőled függ, ha neked jobban tetszik az olasz kultura stb akkor nyilván azt tanuldd, olyan nyelvet ugysem tudsz rendesen megtanulni amihez nincs kedved.

de ha franciát csak most kezdted, akkor csak akkor kezdj el egy ujat sztem ha már egy erős középfokon vagy!

2012. júl. 6. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
* 400 MILLIÓ, nem 400ezer... jaj :D
2012. júl. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!