Melyik autóval könnyebb vezetni tanulni?
Figyelt kérdés
Skoda Fabia Combi vagy Toyota Yaris?
Melyiket ajánlanátok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. aug. 26. 20:51
11/15 anonim válasza:
Ha most csak a "papír" kell, (hogy a polcon porosodjon) akkor a kisebb autót válaszd! Ha VALÓBAN meg akarsz tanulni vezetni akkor ne ilyennel foglalkozz! Pl. egy matek dolgozatnál is ha jobb jegyet akarsz kapni nem a könnyű feladatokat gyakorlod, hanem nehezebbeket is hogy biztosra menj. Ha meg csak egy 2-re hajtasz akkor begyakorolsz pár könnyű feladatot és kész.
12/15 anonim válasza:
Toyotát válaszd. Én 5 ajtós Fabián tanultam vezetni. 1200 ccm-es benzines. Hát... Amikor alapjáraton kellett elindulni az emelkedőn, kellett bűvészkedni a kuplunggal. :D Nem volt egy nyomaték gyár szegénykém. Dízellel könnyebb dolgod lesz. Ja ez még a régi Fabia, egyébként.
13/15 anonim válasza:
Jaj, az a 1.2-es HovaTolodParaszt motor, rémálmaimban mindig olyannal előzök egy kamiont 90nél. :D
14/15 anonim válasza:
na jön az 1.2-es Skoda fikázása.
Ilyen van, nem egy erőgép, de 3 személlyel fejenkénti 30-35 kg cuccal 4.8-as fogyasztást hoztam ki belőle, 90-100-as országúti tempóval(autópályára tényleg nem való).
Az előzés meg, 5-ből 4-be értelmetlen tenni sokszor, de ott a menekülő harmadik amivel lehet előzni.
A kérdezőnek pedig, én a combit választanám, tanulj meg nagyobb autóval vezetni. Én ha tehettem volna én 3.5t-s furgonnal megyek, de ilyen nem volt, magamnak kellett megtanulni, és hiába tolattam tükörből az oktatónál, azt mondta nem jó, hátra kell fordulni. Tolass úgy egy furgonnal hogy hátranézel, na ugye hogy nem tudsz:)
15/15 anonim válasza:
Toyota Yaris. Nagyon-nagyon jó autó és könnyű vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!