Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort vagy kocsit könnyebb...

Motort vagy kocsit könnyebb vezetni?

Figyelt kérdés
Még kisebb koromban tanítottak meg kismotort vezetni. Miután megtanítottak abba hagytam, de szerettem. Aztán 4- 5 évre rá letettem kocsiból a jogsit, amit csak ritkán használok, de nem megy, meg nem is szeretek( talán mert nagy test,vagy nem tudom). Ezért gondoltam hogy talán a motort kellene mégis vezetni. De mondták hogy a motort sokkal nehezebb vezetni. Mik a tapasztalatok ?

2013. ápr. 27. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Aránylag ritkán veszti el az ember az egyensúlyát motoron, de egy motort felállítani sem egy ördöngösség ám, nem kell hozzá izmosnak lenni :)

Persze mindenki olyan motort vegyen, amilyennel megbírkózik, kivéve, ha Goldwinget vagy rokonait veszi, mert azzal úgyse fog :P De a 70 kilós kérdezőnek egy 200 kilós motor nem illendő, hogy problémát okozzon. Azzal együtt, hogy én is a lehető legkönnyebb motort vettem kezdőként, mert előny, az tény, főleg, hogy én azon tettem az első lépéseket (alákerültem párszor) és sokat tologatom nem aszfalton is.

2013. ápr. 28. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
(Az előzőt a tizesnek írtam)
2013. ápr. 28. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Végülis jogos. De te is írtad a végén, hogy a könnyebb azért mégis csak könnyebb. :D
2013. ápr. 28. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy könnyebb :) De ha valakinek más okból egy nehezebb motor tetszik, nem feltétlenül kell lemondania róla csak a súly miatt :) Már ha azért nem pálcikaember, bár akkor se kell, csak gyúrjon rá vagy viselje a nehézségeket :)
2013. ápr. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!