Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0

Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)

2013. ápr. 24. 10:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/220 anonim ***** válasza:
52%
Itt jön az amit az előbb írtam...LEGENDA a Charger,és épp ezért drágul,mert egyre kevesebben válnak meg tőle...Az Audi megint nem egy szegmenst képvisel a Fordal!
2013. ápr. 25. 12:45
 52/220 A kérdező kommentje:
De az is ugyanugy veszti az értékét de úgy látom neked értelmezési problémáid vannak
2013. ápr. 25. 13:08
 53/220 anonim ***** válasza:
93%
Ember NEKED VAN ÉRTELMEZÉSI PROBLÉMÁD! A ritka autók (kuriózumok) értéke NŐ! Itt nincs kopásból/használatból fakadó érték csökkenés! Nézz utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget beszélsz ....annyit értesz az autókhoz meg a piachoz,mint én a kvantum fizikához!
2013. ápr. 25. 13:24
 54/220 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te fiam csak nem forogsz.....
2013. ápr. 25. 14:47
 55/220 audiofly ***** válasza:
71%

Ez a Ford Mondeo nem csúnya autó tény, de nem kéne.

Én Német autó párti vagyok , legfőképp a BMW márkának hódolok. Egy BMW-m van 16 éve, és még mindig jobban megy mint sok új autó.

Különben diagnosztikával foglalkozom és sértődés ne essék, de 65%-ban szinte csak Fordos tulajdonosok járnak hozzám mindenféle szenzor hibákkal. Alapjáratról ne is beszéljünk.

Ebben az ár kategóriában próbálj ki egy másik autót! Menj el tesztvezetésre és figyeld meg a különbségeket , az úttartást és olvass utána a nepitelet.hu oldalon , hogy mennyi ellentmondás van a Ford márkára.

Különben a Prestige Car's (presztízs autó) csoportjában hiába is sorolod, mert az a te kedvenced, de még a Ford Focus RS sem fog oda tartozni.

U.I : Az új Ford Focus RS 305 lóerős ! Az én 192 lóerős kocsikámmal úgy megeszem , hogy örömkönnyek csordulnak ki a szememből.

2013. ápr. 25. 14:51
 56/220 anonim ***** válasza:
72%

"Hülye vagy te fiam csak nem forogsz....."

Na, fingból a szellő! Lásd már be, hogy egy tucatautóba vagy szerelmes, ember! Te hiába isteníted, eddig egy kommentet nem láttam, amiben az szerepel, hogy a Mondeonál nincs jobb, piacvezető, presztízs és még legenda se! A válaszadók minimum 90%-a (bár inkább bőven 100) NEM venne ilyen autót!

És hiába teszed fel az idióta Mondeodat havonta, nem veszed észre, hogy eddig mindig ugyanazt a választ kaptad?

-Nem kellene, az ára viszont nagyonis!

-Inkább vennék egy 40 éves "szart", mint egy ilyen vackot. A túlelektronikázott mütyűr miatt ez is benyelheti a 120-130 lóval a 20 litert, akkor meg már inkább a 450-es 40 éves "szar", nemde?

Egyébként 10 év múlva ez a Mondeo nem 800 000 ezer lesz szerintem... Sokkal kevesebb! Most fejlődik a legjobban az autógyártás, már 5 év múlva is simán elavult lesz. Nem tudom, hogy ki beszél hülyeséged, bár van egy gondolatom. Úgy kezdődik ez a gondolatsor, hogy "persze, 30 válaszból 29 idióta, a maradék egy meg a kérdező".

És próbálj meg nem bekaffogni, hanem értelmes, civilizált választ adni! bezzeg ha valaki a Mondeodat szarozná le, akkor egyből jönne a "kábetűs szó" a családtagokat érintve. De gondolom a te csekély logikád valóban kevés ahhoz, hogy felfogd!

2013. ápr. 25. 14:55
 57/220 anonim ***** válasza:
63%

"Hülye vagy te fiam csak nem forogsz....."

Hát nem hinném,hogy a fiad lehetnék,a stílusodból inkább Te az enyém.

Szóval ameddig nem vagyok veled szemben tiszteletlen Te se legyél!

Pár Ford betegség: Szenzor sz*r, a lámpákba lévő kis kütyük is sz*rok,azért ég ki az izzó folyton,mert túl nagy feszültséget kap.

Mindazon kívül,ennyi pénzért más márka jobban felszerelt autókat kínál,inkább vennék egy Audi A8 4.2 V8 Tdi motorral,hogy miért? Mert az már presztizs autó,több extra van benne mint egy ilyen szutyokban. Tovább is lesz használható mint a Fordod,mind amellett 326LE..

De megfejtettem a titkod! Te vagy Gollam/Szméagol! Te nem Ford-ot keresel,hanem Frodót! Ejj-ejj,nincs itt a drágaság! Takarítsd magad vissza a barlangodba!

Itt egy kép egy presztizs autóról (olvasd el nyugodtan mik vannak benne) :

[link]

2013. ápr. 25. 15:13
 58/220 anonim ***** válasza:
De tudod mit,ilyen hangja van egy jó dízelnek! : http://www.youtube.com/watch?v=fjf8mZ2GqGM
2013. ápr. 25. 15:19
 59/220 A kérdező kommentje:
Most 3 man mondjátok ezt. Egyébként azt állítjátok hogy sok a baja. Hát nem tudom nekem egy 2006 os mondeom van és még kötelező szervizen kivűl más gond nem volt. Azt meg tese gondoltad komolyan hogy egy 310 lovas focust odaversz egy egy 160 lovas géppel. Akárhányszor mentem idáig pályán 200 nál mindenki lehúzódott.
2013. ápr. 25. 16:09
 60/220 anonim ***** válasza:

"Akárhányszor mentem idáig pályán 200 nál mindenki lehúzódott"

Hagy kérdezzem meg, neked milyen Mondeod van? Mert ha pl 200-ról kellett volna még gyorsítanod, akkor az ciki lett volna :)

2013. ápr. 25. 16:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!