Mi a véleményetek erről az autóról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
2013. ápr. 24. 10:35
41/220 anonim válasza:
te valami fogyatékos lehetsz kérdező :D Kérdezed hogy kinek mi a véleménye a mondeoról,leírjuk és még háborogsz.Lényeg a lényeg Fordot ennyiért nem veszek!
42/220 anonim válasza:
Leszarozhatod,engem nem izgat. :) A különbség annyi,hogy az egyik presztizs,a másik meg középkategória.
43/220 A kérdező kommentje:
Vita lezárva nem érdekel
2013. ápr. 25. 05:51
44/220 anonim válasza:
Nagyon érdekes, hogy magadnak mondasz ellen. Te lexarozhatod mások autóját, de ha a tiédről van szó, az szent mi? "70 es charger büszke lehetsz a 40 éves szarodra:)" - rémlik valami? Ki is kezdte el a xarozást?
"És ha én nem szarozom le az x6 odat addig légyszíves tese tedd" - és persze még neked áll feljebb!
Mellesleg az a "40 éves" kocsi 100 év múlva kocsi lesz és tényleg legenda, nem úgy mint a te Mondeod, ami 10 év múlva már a süllyesztőben lesz és senki se emlékszik rá.
45/220 anonim válasza:
Azt a mondeot 10 év múlva már 800E ért fogják dobálni :D
46/220 A kérdező kommentje:
Leszaroztam a chargert igen mert független és senkinek nincs itt olyan továbbá nem tudom ki az a hülye aki egy 40 éves autót vesz. Gyerekek 2013 van gondolkozzatok már épp ésszel. Ja és a mondeo sehol nem lesz 10 év múlva? De amúgy kíváncsi vagyok neked milyen autód van....
2013. ápr. 25. 11:13
47/220 anonim válasza:
A 40 éves karban tartott Charger többet ér mint a mondejód. Míg a mondejó az értékét mindig veszti az időmúlásával,a Charger mindig drágább lesz. Mert a mondejó egy középkategóriás tucat autó,míg a Cherger ,egy klasszikus muscle car legenda.
48/220 anonim válasza:
itt mindenkinek 20 éves suzukija van,csak neked van ilyen csudijó mondejód!Talán lehet,hogy csak neked gyártották ezt!
49/220 anonim válasza:
:D Ezek szerint én hülye vagyok, mert én vennék 40 éves autót? LOL! Kiváncsi lennék az old timer találkozón ehhez mit szólnának, de szerintem téged körbe röhögnének, velem az élen.
50/220 A kérdező kommentje:
ha már itt tartunk az audi is 1 milka 10 évesen ugyhogy erre ne hivatkozzon senki hogy a charger értékálló és a mondeo elveszti az értékét
2013. ápr. 25. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!