Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
Az emlegetett kategóriatársak alapárai xD:
A BMW az 520d-vel indul 11 099 000-től egészen az M550 xDrive Touringit, ami alapáron 25 149 000 / Az M5-öt meg hagyjuk, mert az 29 999 000 )
Az E Klasse alapára 11,5 millától cirka 21 milláig tart ( leszámítva az AMGket, azok elmennek 33,5 milláig).
Basszus, ezek csak alapárak!!!
Mondom, én nem leszólni akarom a Mondeot, de nagyon messze van azoktól, amikkel te egy kategóriába helyezed.
Vannak árkülömbségek persze de azér olyan hatalmas nagy különbségek nincsennek:)
De az is tény ,hogy rengeteg roszabb autó is van mint a Mondeo. És szerintem nagyon szépen megcsinálták ezt az ujjat már alig várom ,hogy kiadják:)
Basszus...meg győztél! Eladom az X6 M-et ,és veszek ilyen csudálatos Ford Mond(d)e(j)ót! Hagyjál már ! Presztizs autó?? EZ A SZ*R??? Apukám ha neked ez a presztizs és a tökéletes autó ,akkor mit szólnál egy Maybach-hoz ,vagy egy Rolls-hoz?
De ,egy dologban igazad van! A Charger nem egy presztizs autó,hanem LEGENDA! Amit a te csudi jó mondejódról nem fogjuk elmondani...nem hogy 40,hanem 4 év múlva se!
Ami Ford és autónak tekinthető annak F350 a neve,vagy GT...de ez ...hát ...inkább hagyjuk.
Utolsó te egy szánalom van én nem x6-hoz hasonlítom a Mondeot és milyen alapon mondod azt ,hogy szar? Sok ember örül ha vesz egy suzuki swiftet.
Na meg az ,hogy 4 év múlva nem lesz autó? hülyegyerek...
Jelenleg is Mondeom van 6 éves és teljesen megvagyok vele elégedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!