Mi a véleményetek erről az autóról?
http://www.youtube.com/watch?v=qSwCENV9FO0
Az alatta szóló zenéről is kérnék véleményt:)
"Csak irigykedtek mert sose lesz ilyenetek. Egyébként meg gondolkozzatok már mit beszéltek ez nem egy szar autó"
Aaaaaaz igen ecsém! Ezt nagyon megmondtad!
Ennyi pénzt akkor se adnék ki, ha neked ez a kedvenced!
Sőt, azért sem vennék Mondeot, aminél ugye nincs jobb autó a piacon, mert egy idiótának ez a kedvence a gyakorikerdesek.hu-n!
Mennyibe kerül egy ilyen izé? 8 millió?
Abból veszek kettő '70-es Chargert! Az mellett valljuk be, elbújhat az istenkirály "nagyonvazze" Mondeod a 110 lóerejével!
De azért remélem nem bántottalak ezzel nagyon meg, és puszilom a Mondeodat is! :)
70 es charger büszke lehetsz a 40 éves szarodra:)
A mondeo presztizsautó.
Egyébként rajtatok kívűl volt egy pár értelmes válaszoló akinek tetszik. Azért mert ti 2-en ezt állítjátok még több millió embernek ez az autó tetszik:)
1) Én nem írtam, hogy nem tetszik, csak nem kellett volna koppintani.
2) Ha egy útszéli népautó neked presztízsautó, akkor a 40 éves szaromra mit mondjak? 40 év elteltével is jobban megbecsülik, mint a te presztízsautódat, ami ugye a piacon a legjobb.
3) Ki kellett volna járnod az iskolát. vagy elfelejtettél tízesátlépéssel számolni? Vagy a logikád ment gallyra? Nem csak ketten írtuk, hogy nem kéne!
-De persze, egy ilyen elvetemült vadembernek akár mutogathatnám is, akkor se értené meg! Ne vedd magadra, tényleg!
Útszéli népautó?:)
Ezek után nincs mit mondanom a továbbiakban
"A mondeo presztizsautó. "
Akkor mit mondjak, én a Volvo S80-nal ? Vagy az, akinek itt a gyiken S-Klasseja van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!