Miért istenítik sokan a Volkswageneket?
"De összelehetne hasonlítani egy Highline Passatot egy "fullos" Rönyó Lagunával. Persze, hogy drágább a Passat, de nem is azt nyújtja mint egy Rönyó:)"
Én a fapados Passatot hasonlítottam annak idején a fapados Lagunához. Volt köztük 3 millió Ft, emellett a Laguna erősebb, fölszereltebb, szebb anyagokkal, kényelmesebb, szebb. Eltelt 250e Km meghibásodás gyakorlatilag 0, most eladtam az autót. Nem hiszem, hogy bármivel többet nyújtott volna egy Fosvágen...
Highlineról meg ne beszéljünk...arany áron van, újabb milliókat tesz az árkülönbségre egy Initiale Lagunához képest, amiben ugyanezek megvannak.
Tényleg nincs semmi innováció a VW-nél:))
Úristen. Azzal menőzöl, hogy van ülésfűtésed? G3ci jó vagy. A mozaikszavak felét nem tudod, hogy mit jelent csak valahonnan kiírtad.( Felesleges utánanézned és ide beírnod...) Légyszi azt is mondd már meg, hogy hány pohártartó van a kesztyűtartóban. Írj ki a motortérből 10 cikkszámot és keress rá, hogy hány másik autóban van ilyen...
Annak aki pedig írta, hogy alkatrészgyártásban dolgozott: az a baj, hogy az alkatrészeket külön vizsgálják le, nem pedig összerakva. Például miért van, hogy egy 10 milliós autónál a hidraulikus nyomatékváltót sorozatban cseréltem,mert szétégette magát, a csere után pedig a hibajelenség tartósan megszűnt. Félreértés ne essék, nem egy autóról van szó hanem egy típusról. Ugye értesz? :-)
Persze értelek.
Akkor nincs mit tenni tervezz egy autót és vitelezd is ki.
Biztos, hogy tökéletes lesz mert minden kis apróságra odafigyelsz.
Tökéletes autó nincs és te sem vagy az mert hiányzik belőled a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!