Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért istenítik sokan a...

Miért istenítik sokan a Volkswageneket?

Figyelt kérdés
Semmi érdemlegeset nem mutattak fel sosem, csak egy középszerű autógyár volt. Semmi innováció nem köthető a nevükhöz, mégis félistenként nézik őket itthon. Nem több, mint népautók, és semmivel sem jobbak, mint egyéb gyártók termékei.
2013. ápr. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Ott vannak a Volvo-k, vagy a Saabok. Ha valamiben, hát azokban van anyag, még is mindkettő gyár le van nézve itthon, holott pl.: a csődbement Saabnak több innovációja, kuriózumja volt, mint a VW-nek lesz egész cégtörténete során. Ez sem jó érv a VW mellett. Még mindig nem tudtatok meggyőzni.
2013. ápr. 1. 21:33
 12/45 anonim ***** válasza:
78%
én nem is akartalak :(
2013. ápr. 1. 21:34
 13/45 anonim ***** válasza:
Nem is fogunk tudni meggyőzni, ülj bele egy VW-be használt, és eldöntheted magadba. Ja és én sem akartalak meggyőzni csak a véleményemet írtam le a VW-kről.
2013. ápr. 1. 21:39
 14/45 anonim ***** válasza:
31%

"vw sokkal kényelmesebb, presztizsautó"

a VW presztízsautó? még a Volvo sem az már, VW mégúgyse. Passat is tömegautó, Golf, Polo szintúgy. sima tömegautó. Max a Phaeton nem, mert még S8-ból is többet látok mint abból. Az felső kat, csak kívülről teljesen jellegtelen.

2013. ápr. 1. 22:18
 15/45 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó először nézz utána a dolgoknak mielőtt hülyeségeket írsz.
2013. ápr. 1. 22:20
 16/45 anonim ***** válasza:
29%
VW presztizsautó? A:DAS:D:AS:DAS:D:AS:D:S:DS:D:D:D:D:SAD:AS:DAS:D:SA:DAS:DAS:D:AS:DS:D:SD:DS:D:S:A::AS:A:SA::SD:AS:
2013. ápr. 1. 22:47
 17/45 anonim ***** válasza:
38%
Igen az basszus bármennyire is hihetetlen.
2013. ápr. 1. 22:54
 18/45 anonim ***** válasza:
88%

Semmi innováció nem köthető a nevükhöz?:)

Egy autógyárról beszélünk?:)

Na nézzük pár dolgot.

VW Bogár - Egy "picit" legenda lett. Minimális változtatásokkal 65 évig folyamatosan gyártották és ez alatt cirka 22 milliót gyártottak belőle.

Ez akkora innováció volt, hogy 65 évbe telt mire idejét múlta vált.

Ott van a Golf I is, igazi legenda lett. A gyártását 2009-ben állították le! Igen 2009-ben, Dél-Afrikába! 31 évig gyártották!

Csak úgy megsúgom, hogy csak ebből a két típusból többet gyártottak mint a Suzuki egész fennállása óta az összes modelléből összesen! Kicsit nagyobb rutinjuk van az autógyártásban:)

Ez csak két siker történet!

És....

Mondanak neked valamit azok a betűkombinációk, hogy GTI, G60, VR6, TDI? Vagy Syncro hajtáslánc? De beszélhetnék olyan dolgokról is amiről egész biztosan nem hallottál. Pl. PQ35-ös padlólemez? Tudod hány gyártó vette ezt meg? Tudod, hány olyan autó épült ennek az alapjaira amiről nem is gondolnád, hogy köze van a VW-hez?

Nem beszélve a konszern közös fejlesztéseiről. Neked halvány gőzöd nincs arról, hogy a VW-Audi-Porsche trió mit tett le az autógyártás asztalára! Vagy a Bosch-al közös fejlesztések? Tudod te, hogy a Bosch a VW konszernnel közösen hány fedélzeti segédrendszert tökéletesített? Az a sok "hárombetűs valami" ami a mai kocsikban van javarészt nekik köszönhető, hogy ott tart ahol tart. Vagy hallottál mondjuk a Jetronicról? Ugye ezekről mind gőzöd nincs....

Ha a VW nincs az autógyártás ma nem itt tartana! Ezzel jobb ha tisztába kerülsz mielött legközelebb olyan kijelentést teszel, hogy "semmi innováció nem köthető a nevükhöz"!

2013. ápr. 1. 23:27
 19/45 anonim ***** válasza:
6%
Mert a rendszerváltás után, mindenki azokat vette, aztán a szerencsétlen magyarok azóta se tudtak kinőni belőle. Amúgy semmivel nem tudnak többet, mint a többi autó, a minőség ugyanolyan alacsonyan van. Emellett nem túl szépek, de a nevük miatt még mindig veszik őket. Én rühellem az összeset. Nem azért, mert nem jó autók, hanem ezért az érthetetlenül kialakult kultusztért.
2013. ápr. 1. 23:27
 20/45 A kérdező kommentje:

#18:

Nem, sajnos nem tudom, ezért örülnék, ha tudnál konkrét példákat felhozni,tényleg érdekelne az a sok innováció, fejlesztés! (Nem ellenségeskedésből kérdezem)

Szerintem félreértesz. Nem mondtam, hogy a Suzuki komolyabb autó lenne, de a VW-hívők a megbízhatóságra esküsznek, és azért a nyers tények azt mutatják, a kis régi Swift bír annyit, mint egy hasonló korú Golf, Bora, Passat..

2013. ápr. 1. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!