Miért fóliázzák sokan az autójukat?
Sokfél indok van. Az egyik az, hogy így kevésbé melegszik az autó. Nos, ebben lehet valami: vannak egyes típusok, amik rettenetesen fel bírnak forrósodni, mert a hátsó szélvédő is szinte fekszik (pl. Opel Vectra A ötajtós kivitelben). Itt segíthet valamit, hogy a hátsó ablakokon nem teljes teljesítménnyel tűz be a Nap, bár csodát nem tesz.
Aztán ott van a titkolózók népes tábora. Az ő autójába ne lássanak be, ne tudják, mit visz benne. Lehet, hogy az atomtáskát szállítják, fogalmam sincs. Bár sokan csak attól félnek, hogy feltörik az autót, ha bármi értéket látnak benne - ennek azért van alapja.
Meg van olyan is, aki szerint ez menő, mer' a videjóklippe az emszí akárki reppernek is sötétített a hámer. Ők is fóliáznak, hogy szebb legyen az autó - legalábbis szerintük.
Van tehát indok bőven, lehet válogatni.
Én meg azt kérdem, hogy te miért nem fóliázod?
Én azért fóliáztam le az enyémet, mert fólia nélkül egy átlagos autónak tűnt, miután rátettem a fóliát, olyan volt, mintha új autóm lenne.
"Ha az összes szélvédőt lefóliázzátok, az nézhet ki jól"
ezt nem egy ilyen egoista majom fogja eldönteni... Megnézném amúgy hogy milyen szélvédőket veregetsz te be, mert te száguldozni akarsz a seggrakétádon te barom, én meg rádhúzom a kormányt aztán törölgetheted a szemedet, hogy nemvolt szerencséd...
Hmmm érdekes én mind két járművet (autó ,motor ) használom ,de soha nem tünt fel a fóliás kérdés ..
Nem igazán érdekel ki ül benne ,ha gáz van úgy is kiszáll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!