Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért istenítik sokan a...

Miért istenítik sokan a Volkswageneket?

Figyelt kérdés
Semmi érdemlegeset nem mutattak fel sosem, csak egy középszerű autógyár volt. Semmi innováció nem köthető a nevükhöz, mégis félistenként nézik őket itthon. Nem több, mint népautók, és semmivel sem jobbak, mint egyéb gyártók termékei.
2013. ápr. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
90%

Uristen ember, te mivel hasonlítod össze? alacsonyan van a minőség? ez igen jó német minőség, majdnem eléri a bmw vagy a mercedes szintjét, nem tudom mivel hasonlítod te össze.

azt megértem hogy neked nem tetszik, de azért olyat ne mondj már hogy a minőségük alacsony, mert sok mindent lehet rá mondani, de ezt az egyet nem.

2013. ápr. 1. 23:50
 22/45 anonim ***** válasza:
49%
Lehet egy suzukinak megbízhatóbb a motorja, viszont a kasztnija klasszisokkal jobb mint suzukinak, érződik rajta hogy nem kólásdobozokból van. olyan korrozíóvédelem van a VW-n hogyha rendesen karban van tartva, akkor soha a büdös életbe nem rohad el.
2013. ápr. 1. 23:53
 23/45 anonim ***** válasza:
76%
*VW-nek jobb a kasztnija. Ja és várom a lepontozást.
2013. ápr. 1. 23:55
 24/45 anonim ***** válasza:

Körülbelül 2 évvel ezelőtt a Volkswagen legyártotta a 111 111 111 db autóját. És azóta ez a szám csak nőtt.

Senki nem mondta, hogy jobb bármelyiknél is de, hogy nagyobb presztízse van szinte minden márkától az biztos.

A Passat a közép kategóriában az etalon. Nagyobb presztízse van mint a Audi A4, Menrcedes Benz C klass vagy a Bmw 3er-nek.

Az autobahn-on így néz ki a ranglista:

1.volkswagen

2.audi

3.bmw

4.mercedes benz

5.porshe

És nem vw polot kell össze hasonlítani S class-szal!

2013. ápr. 2. 07:49
 25/45 anonim ***** válasza:
62%

Hogy én most VW-t vezsek, miért is?

Ugyan az az évjáratú toyota, jóval több kilométerrel 550-700ezerrel kerül többe.Lehet hogy hogy jobb autó,de mire 700 ezret ráköltök a vw-re az jó pár éve lesz (eddig két autómra nem költöttem 100ezret)Kötelező szervízeket nem számolom.

Pl ford.Kevés a jól felszerelt autó belőle, ha van, akkor szintén elég drága.Suzukit nem nézem,mert nekem az kicsi.

Direkt nem írtam évjáratot.Ja, per pill csak benzinest nézek. Toyota 1.8 benzin fogyasztás olyan 7-10 liter között.VW 1.4 TSI 5.5 kinn, város 7.5.

Nem istenítem a vw-t, csak ebben az autóban találom meg a számításom.

Még a KIA Ceed, és Hyundai i30 sw versenyzik, még picit gondolkodom,mert 2011-es autó van 2.8 misiért, ami még garanciás 2016-ig.....

Röviden ennyi:) Lehet lepontozni :)

2013. ápr. 2. 08:53
 26/45 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó előtti rosszul tudod.

A Mondeo vezeti a középkategóriát

2013. ápr. 2. 09:41
 27/45 anonim ***** válasza:

21-es! Alacsony minőséget arra értettem, hogy ma már egy VW is pont ugyanannyiszor romlik el, mint kb bármelyik autó. Régen nem volt ez így, ma így van. Semmivel nem jobbak már, csak a nevük van meg, ezért többért el lehet adni.

Ha már minőség: Mivel magyarázod, hogy fehér autókról néhány év után jellemzően elkezd lepotyogni a lakk? Mikor látsz ilyet egy sz@r francia autón?

2013. ápr. 2. 10:59
 28/45 anonim ***** válasza:

09:41

Az állításodat alá tudnád valamilyen úton módon támasztani?

Az eladási szám nem jelenti azt, hogy kategória első. Sok dologból tevődik ez össze.

Ár-érték arányban jók a Fordok ez tény de nem tartják olyan jól az árukat mint egy Audi A4 vagy ha már vw a téma akkor mondom a passatot.

Amúgy nem értem, hogy sokan miért akadnak fent, hogy a márka jelet kell megfizetni pedig ez nem csak az autó gyártásban igaz hanem mindenbe.

2013. ápr. 2. 14:39
 29/45 anonim ***** válasza:

Persze nézd meg a totalcarban

Passat Mondeo összehasonlító teszt

2013. ápr. 2. 15:24
 30/45 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjak?!

Szerinted mérvadó annak a két szerencsétlennek a szava?!?

Szubjektív véleményük még semmit nem támaszt alá attól, hogy szakértőnek képzelik magukat nem biztos, hogy azok, sőt. Két újság íróról van szó nem pedig mérnökökről de még ha azok is lenének akkor se jelentene a szavuk szent írást.

Kicsit hivatalosabbra gondoltam na de mindegy.

Mondeod van, természetes, hogy elfogult vagy. Általában az autó tulajok vagy istenítik a kocsijukat vagy átkozzák.

A kettő közt nem igazán jellemző.

Amúgy nekem oly mindegy, hogy azt mondom, hogy a Mondeo jobb a Passatnál mert ettől függetlenül a tény az tény marad.

2013. ápr. 2. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!