Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért istenítik sokan a...

Miért istenítik sokan a Volkswageneket?

Figyelt kérdés
Semmi érdemlegeset nem mutattak fel sosem, csak egy középszerű autógyár volt. Semmi innováció nem köthető a nevükhöz, mégis félistenként nézik őket itthon. Nem több, mint népautók, és semmivel sem jobbak, mint egyéb gyártók termékei.
2013. ápr. 1. 21:08
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
72%

Azért mert még nem vezettek toyotát vagy mazdát :)

Na jó aviccet félre téve azért mert nekik olyan autójuk van és azt szeretik most ez olyan mások miért istenítik a bmv a mazdát,opelt,mert nekik az van és azt szeretik semmi másért hid el :)

2013. ápr. 1. 21:12
 2/45 anonim ***** válasza:
69%
Én nem istenítem, és véleményem szerint ugyanazt az autót jelentős %-al többért kapod meg akár használtan is mint a hasonló tudású más gyártmányú autót. És ez csak azért mert az elején a WV embléma van.
2013. ápr. 1. 21:13
 3/45 anonim ***** válasza:
*VW
2013. ápr. 1. 21:14
 4/45 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem mert megbízható.

Nekem volt és semmi komolyabb baja nem volt.

100ezer km-t raktam bele.

De a Pd-ket szeretik szidni.(nekem benzines volt)

2013. ápr. 1. 21:15
 5/45 A kérdező kommentje:
Semmivel sem megbízhatóbbak, mint a hasonló korú társaik, ezt tanúsíthatom. Swiftemben 270 000 km volt, mikor eladtam, ebből 220 000 én voltam, és még csak az olajat se ette. Most Kia C'eed-et nyúzok, 180e km, CRDi, 1 kuplungcsere volt eddig..
2013. ápr. 1. 21:19
 6/45 anonim ***** válasza:
55%
Jó de azért egy Suzukit meg egy Kiát ne hasonlítsunk már egy Volkswagenhez. nem 1 kategória. Oké hogy semmi bajuk nem volt de ettől még a vw sokkal kényelmesebb, presztizsautó meglehet vele jelenni.
2013. ápr. 1. 21:22
 7/45 anonim ***** válasza:
68%

Suzukit egy lapon a Vw-vel?

Na ne már.

Általában azok szokták isteníteni a Suzukit akik Trabantból vagy Ladából ülnek át a Suziba....

2013. ápr. 1. 21:26
 8/45 A kérdező kommentje:
Senki nem istenítette, nem mondtam ilyet, csak azt, hogy van olyan megbízható motorikusan (ha nem jobb...) mint egy hasonló korú Passat, vagy Golf, és általában a megbízhatóságra feszülnek a VW-imdádók.
2013. ápr. 1. 21:28
 9/45 anonim ***** válasza:
94%

Jó autók, jól össze vannak rakva, érezni hogy van bennük anyag( nem úgy mint egy suzukiban, most nem leszólni akarom a suzukikat, semmi bajom nincs velük, mert jó autók, de azért lehet érezni a különbséget) kényelmes. Ja és népautó igen, ezt a márka név is tükrözi, bár inkább német országban népautó mint itt.

Mostanában eléggé elszálltak az árakkal. Most biztos hogy nem vennék újonnan egy VW-t mert kis időre gyártják őket (3-5 év) aztán csere, a németek így megoldják, hogy 5 évente új autót vesznek, de egy átlag magyar ember nem engedheti meg magának. Valószínűleg nekem sem lett volna soha VW-m, ha nem nyerek egyet a lottón :)

2013. ápr. 1. 21:29
 10/45 anonim ***** válasza:
33%

Na attól függ suzukinál is mihez hasonlítunk mert mondjuk ha választanom kéne egy új poló és egy új sx4 között inkább az sx4 választanám mert aza nagyobb

De ha golf és egy suzuki grand vitara közöt kéne döntenem akkor is agrand vitarát választanám de viszont egy passat vs swift situban már a passatot választanám értitek mire akarok kilukadni

2013. ápr. 1. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!