Miért istenítik sokan a Volkswageneket?
Azért mert még nem vezettek toyotát vagy mazdát :)
Na jó aviccet félre téve azért mert nekik olyan autójuk van és azt szeretik most ez olyan mások miért istenítik a bmv a mazdát,opelt,mert nekik az van és azt szeretik semmi másért hid el :)
Szerintem mert megbízható.
Nekem volt és semmi komolyabb baja nem volt.
100ezer km-t raktam bele.
De a Pd-ket szeretik szidni.(nekem benzines volt)
Suzukit egy lapon a Vw-vel?
Na ne már.
Általában azok szokták isteníteni a Suzukit akik Trabantból vagy Ladából ülnek át a Suziba....
Jó autók, jól össze vannak rakva, érezni hogy van bennük anyag( nem úgy mint egy suzukiban, most nem leszólni akarom a suzukikat, semmi bajom nincs velük, mert jó autók, de azért lehet érezni a különbséget) kényelmes. Ja és népautó igen, ezt a márka név is tükrözi, bár inkább német országban népautó mint itt.
Mostanában eléggé elszálltak az árakkal. Most biztos hogy nem vennék újonnan egy VW-t mert kis időre gyártják őket (3-5 év) aztán csere, a németek így megoldják, hogy 5 évente új autót vesznek, de egy átlag magyar ember nem engedheti meg magának. Valószínűleg nekem sem lett volna soha VW-m, ha nem nyerek egyet a lottón :)
Na attól függ suzukinál is mihez hasonlítunk mert mondjuk ha választanom kéne egy új poló és egy új sx4 között inkább az sx4 választanám mert aza nagyobb
De ha golf és egy suzuki grand vitara közöt kéne döntenem akkor is agrand vitarát választanám de viszont egy passat vs swift situban már a passatot választanám értitek mire akarok kilukadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!