Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel f Astra vagy Suzuki Swift?

Opel f Astra vagy Suzuki Swift?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy remek és megkímélt Opel f astram 1.4 8 szelepes de második autot is akarunk venni mellé, hisz én munkára használom . a fent említett autót közül melyiket ajánljátok és miért ? Valamennyit tudok az astrákról de azért is kérdem meg hatha tudtok más motorral szereltet ajánlani stb :)

Köszönöm a válaszokat :)

2013. márc. 29. 08:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem amelyikből találsz egy számodra elfogadható állapotút, azt vedd meg és annyi! Tök egyforma kategória.
2013. márc. 29. 14:51
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) és igen munkas kocsi kéne h édesapám eljutson a munkahelyére ami 5km re van :) dimbes dombos helyeken kell átmenni és kéne a autó illetve h kis fogyasztása legyen :)

És köszönöm minden egyes komentett ! ezzek alapján fogok mérlegelni én is a vásárlás során ! :)

2013. márc. 29. 18:48
 13/26 anonim ***** válasza:
32%

"Tisztelt macilaci.

Amiket felhoztál a swift mellett az min igaz az F astrára is. Olcsó hozzá minden, és bontóban is van hozzá minden, ugyanúgy megbízható kocsi."

Az oké de én sajnálnák egy opelt munkáskocsinak használni :(

2013. márc. 29. 19:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Ja a swift még az erdőben is egész jól elmegy ha nincs sár én ki próbáltam
2013. márc. 29. 19:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálnál egy Opelt munkáskocsinak használni?

Ez a vicc kategória, vagy komolyan gondoltad? Kifejtenéd bővebben?

Egyébként ahol a Swift elmegy, ott jó eséllyel az F Astra is! :)

2013. márc. 29. 20:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Én ugy vettem észre az f atsránkrol h a szölönkbe batran kimegyünk vele és vissza :) mások a városi kis crosoverükel mar nem mernek kimenni oda ahová én az opelal kimegyek :D
2013. márc. 29. 20:23
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
én az 5 ajtós suzuki swiftemmel még az erdő közepén is jártam és nem éppen a jobb földutakra gondolok ha nincs nagy sár egészen jó aterepjáró képessége mivel rövid autó és eléggé magas a hasmagassága a kocsinak jobb az ilyen helyekre mint az f astra :)
2013. márc. 29. 21:40
 18/26 anonim ***** válasza:
de egyébként egy kategóriájú autó ezt nem vitatom?
2013. márc. 29. 21:42
 19/26 anonim ***** válasza:
Egy kategória, igen.. talán az Opel nem csavarodik annyira a kanyarokban nagyobb sebességnél.
2013. márc. 29. 21:48
 20/26 anonim ***** válasza:

nem tudom mikor suzukim volt én semmilyen csavarodást vagy mit nem vettem észre akanyarokban még 110 nél sem

Bocsi utólsó de mit értesz te a csavarodás alat a kanyarokban ? Bocsi de nem tudom mire gondolsz ezalatt:)

2013. márc. 29. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!