Opel f Astra vagy Suzuki Swift?
Üdv
Van egy remek és megkímélt Opel f astram 1.4 8 szelepes de második autot is akarunk venni mellé, hisz én munkára használom . a fent említett autót közül melyiket ajánljátok és miért ? Valamennyit tudok az astrákról de azért is kérdem meg hatha tudtok más motorral szereltet ajánlani stb :)
Köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm a válaszokat :) és igen munkas kocsi kéne h édesapám eljutson a munkahelyére ami 5km re van :) dimbes dombos helyeken kell átmenni és kéne a autó illetve h kis fogyasztása legyen :)
És köszönöm minden egyes komentett ! ezzek alapján fogok mérlegelni én is a vásárlás során ! :)
"Tisztelt macilaci.
Amiket felhoztál a swift mellett az min igaz az F astrára is. Olcsó hozzá minden, és bontóban is van hozzá minden, ugyanúgy megbízható kocsi."
Az oké de én sajnálnák egy opelt munkáskocsinak használni :(
Sajnálnál egy Opelt munkáskocsinak használni?
Ez a vicc kategória, vagy komolyan gondoltad? Kifejtenéd bővebben?
Egyébként ahol a Swift elmegy, ott jó eséllyel az F Astra is! :)
nem tudom mikor suzukim volt én semmilyen csavarodást vagy mit nem vettem észre akanyarokban még 110 nél sem
Bocsi utólsó de mit értesz te a csavarodás alat a kanyarokban ? Bocsi de nem tudom mire gondolsz ezalatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!