Opel f Astra vagy Suzuki Swift?
Üdv
Van egy remek és megkímélt Opel f astram 1.4 8 szelepes de második autot is akarunk venni mellé, hisz én munkára használom . a fent említett autót közül melyiket ajánljátok és miért ? Valamennyit tudok az astrákról de azért is kérdem meg hatha tudtok más motorral szereltet ajánlani stb :)
Köszönöm a válaszokat :)
Ehhez hasonló astra. És nem fogyaszt többet mint egy suzuki.
Ez csak példa, az isuzu motor a ényeg, hasonló összegért lehet találni jobban felszereltet is.
Ennyi pénzért mind a 2 márka belefér. Ezek szerint családi autó lenne. Milyen távokra használnátok és hány fővel?
Az 1.0 suzi keveset fogyaszt, cserébe nem is egy erőgép. Az 1.3 pörgősebb és valamelyest erősebb, városon kívül jobb vele közlekedni hosszabb úton. A sedannak már a csomagtartója is elég tágas. És abból is elég az 1.3 fölösleges az 1.6.
Fogyasztások (vegyes úton használva értendőek):
1.0 és 1.3 16V: 5L körül
1.3 8V: ez 6 liter körül
1.6: 7 liter körül
Az alkatrészárak aránylag olcsóak, és a kocsi konstrukciójának egyszerűsége miatt, még a szervizelése se bonyolult, ezért nem is drága.
Az Astrákat gyártották még 1.6 motorral, de szerintem az kicsit nagy (ha csak nem akarsz utánfutót vontatni). És 1.7 dízelessel is.
Jelen esetben én az opelra voksolnék. Ha valami elromlik az egyikben, még a másikból át lehet rakni, ha hírtelen nincs más megoldás.
Tisztelt macilaci.
Amiket felhoztál a swift mellett az min igaz az F astrára is. Olcsó hozzá minden, és bontóban is van hozzá minden, ugyanúgy megbízható kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!