Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel f Astra vagy Suzuki Swift?

Opel f Astra vagy Suzuki Swift?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy remek és megkímélt Opel f astram 1.4 8 szelepes de második autot is akarunk venni mellé, hisz én munkára használom . a fent említett autót közül melyiket ajánljátok és miért ? Valamennyit tudok az astrákról de azért is kérdem meg hatha tudtok más motorral szereltet ajánlani stb :)

Köszönöm a válaszokat :)

2013. márc. 29. 08:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha ide feltetted a kérdést, akkor Swift. Ha az Opellel teljes mértékig meg lennél elégedve, akkor válaszolt lenne a kérdés.
2013. márc. 29. 09:13
 2/26 anonim ***** válasza:
Mire kéne az a második autó és mennyi a keret rá?
2013. márc. 29. 10:02
 3/26 A kérdező kommentje:
kb 300-400 szánok ra :)
2013. márc. 29. 11:58
 4/26 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel mert a swiftnek jo a fogyasztása ,de kompenzálja-e a alacsony minőség ellentétben az opelal ahol kapunk minőséget persze nemi fogyasztás többletért.
2013. márc. 29. 12:01
 5/26 anonim ***** válasza:

Ehhez hasonló astra. És nem fogyaszt többet mint egy suzuki.

Ez csak példa, az isuzu motor a ényeg, hasonló összegért lehet találni jobban felszereltet is.

[link]

2013. márc. 29. 13:06
 6/26 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért mind a 2 márka belefér. Ezek szerint családi autó lenne. Milyen távokra használnátok és hány fővel?

Az 1.0 suzi keveset fogyaszt, cserébe nem is egy erőgép. Az 1.3 pörgősebb és valamelyest erősebb, városon kívül jobb vele közlekedni hosszabb úton. A sedannak már a csomagtartója is elég tágas. És abból is elég az 1.3 fölösleges az 1.6.

Fogyasztások (vegyes úton használva értendőek):

1.0 és 1.3 16V: 5L körül

1.3 8V: ez 6 liter körül

1.6: 7 liter körül

Az alkatrészárak aránylag olcsóak, és a kocsi konstrukciójának egyszerűsége miatt, még a szervizelése se bonyolult, ezért nem is drága.

Az Astrákat gyártották még 1.6 motorral, de szerintem az kicsit nagy (ha csak nem akarsz utánfutót vontatni). És 1.7 dízelessel is.

Jelen esetben én az opelra voksolnék. Ha valami elromlik az egyikben, még a másikból át lehet rakni, ha hírtelen nincs más megoldás.

2013. márc. 29. 13:24
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Én azt vettem ki a kérdésedből hogy van egy astra hétvégi autónak és kén egy munkás kocsi én is a swiftre savazk mmert olcsó az alkatrész hozzá a bontóba is van bőven hozzá fillérekért alacsony a fogyasztása strapabíró nyűhetetlen egy hétvégi autó mellé bőven megteszi munkáskocsinak régen nekem is volt 1.0 swiftem jó kis gép volt sokszor felmentem vele pestre is 110 kényelmesen megy és még nem is zabál akkorse afelet a 110 felet viszont már kéri apapát de simán kibírja a hosszú utakat is csak kicsi volt nekem azért cseréltem le, passat méretnél lejjebb nem veszek már autót soha többé :)
2013. márc. 29. 13:48
 8/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt macilaci.

Amiket felhoztál a swift mellett az min igaz az F astrára is. Olcsó hozzá minden, és bontóban is van hozzá minden, ugyanúgy megbízható kocsi.

2013. márc. 29. 13:52
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az Opel a munkás kocsi, és emellé kéne még valami családi masina is. Azt vedd meg, amelyik az anyagiak adta kereten belül jobban állapotba van.
2013. márc. 29. 14:03
 10/26 anonim ***** válasza:
Próbálj ki egy Suzukit és tudni fogod a választ. Mind2 autó olcsó, megbízható és keveset fogyaszt.
2013. márc. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!