Melyik a jobb a suzuki shift vagy opel astra?
Én Opel-t vennék.
Nagyobb és kényelmesebb is mint a "Ti autótok", hasonlóan olcsó a fenntartása és megbízható. Na meg nem röhögnek ki vele.
suzuki shift? :D akkor már írhattad volna azt is hogy suzuki shit :P
egyértelműen astra!
Ez nem" kérdés" ,Csakis az OPEL !!!
Az OPEL, mindenki által elismert márka. Igazi nép autó.Minőség reális áron,és nem utolsó sorban Német autó.Jó forma,kényelem,minőség,alkatrész utánpótlás,és jó javítani is.Jól eladható!
/nem vagyok opel függő/ egy opelem és egy vw-m van.
Vezettem már egy két F Astrát. Talán valamivel kényelmesebb, mint a Swift, de az túlzás, hogy olyan eget verően nagy különbség lenne a kettő között. Talán az Astra nagyobb, főleg ha Caravan és talán van belőle normálisabban felszerelt modell és a motorválaszték is nagyobb.
Fenntartásban nincs nagy különbség, olcsó szemét mindkettő.
Ha választanom kellene, akkor hosszabb utakra egy FAstra 2.0 Caravan klímával, ha városba akkor meg egy 3 ajtós Swift.
Nem írtad, hogy milyen Swift és milyen Astra. Gondolom ez a szokásos "régi Swift/F Astra kétszázezerért" kérdés.
De végülis mindegy is. Én egy J Astrát is többre becsülök egy új Swiftnél.
/6/ Azt írod a két autó 1 kategória. Utána ajánlsz egy 1000-es Suzukit,hát tényleg 1kategoria.
1000-es Suzuki 3hengeres.Kategóriája a Maruti,Tico, Matiz,stb,
Gondolkoztam még a kérdésen. Akkor nézzük a variációkat (a sor végén van, amit én személy szerint választanék.):
régi Swift / F Astra ---> F Astra
régi Swift / G Astra ---> G Astra
régi Swift / H Astra ---> H Astra
régi Swift / J Astra ---> J Astra
új Swift / F Astra ---> új Swift
új Swift / G Astra ---> ???, talán G Astra de motortól, felszereltségtől függően
új Swift / H Astra ---> H Astra
új Swift / J Astra ---> J Astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!