Miért félnek ennyire a hóban való vezetéstől az emberek?
Az elmaradt link. Igen, valóban terelik a forgalmat, de ez az egy út ami kivinne a faluból...
Szerintem a kérdező egy fiatal, friss jogsis gyerek, aki azt hiszi, ő a legnagyobb májer mindenki között.
Persze, leesik 3 mm hó, akkor simán elmégy bárhová, de megnézném mit kezdesz, ha valóban nagy hó esik, mint most Nyugat-Magyrországon.
Egyébként meg, aki fél hóban vezetni, az a legjobban teszi, ha valóban nem ül volán mögé. Nem tudom miért kell ezért izélgetni másokat.
Attól félnek sokan hogy elakadnak. Nálunk nincs nagy hó tehát simán el lehet menni a környéken bárhová. Van aki a csúszós úttól fél hogy nem tud majd megállni vagy hogy kanyarban kicsúszik.
Egyszer le akartam menni a dunapartra amikor nagy hó volt de az út felét túrták csak el úgyhogy ott visszafordultam mert a kocsink elég alacsony felépítésű és simán elakad. Egy fickó viszont a terepjárójával simán lement.
Amúgy kifejezetten szeretek hóban vezetni. Jó amikor ropog a hó alattad és szép nyugisan mész. Kint hideg van, a kocsiban meg jó meleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!