Motorostúráknál szoktak lenni 15-25 éves emberek is? és van olyan h kimondottan fiatalok motortúráznak?
Hy!
Én 27 vagyok,még rendes túrára nem tuttam elmenni de azért két csoportos guruláson részt tudtam venni.
Nos aki szerintem legfiatalabb az 24környékén lehetett.
Amúgy az ilyen túrákon nem számít a kor,a nem és hogy honnan jössz, a lényeg hogy a géped legyen jó állapotban és csoportos gurulásban mindig tudd hogy hol a helyed.
Amúgy Én nagyon sokat mentem egyedül is meg csajjal a hátamon,de nagy élmény volt a csoportos gurulás,meg ott lehet tanulni a többiektől is.
Hát attól függ kinek mi számít túrának, egy 18alatti embernek úgysem lehet még nagy ccm-s motorja ami azért alap kell hogy legyen
Na meg 20alattiak bőven csak városban szaladgálnak, egy túra nincs korhoz kötve, csak idősebbekkel könnyebb szervezni és jártasabbak, sportmotor fórumán vannak megyékre osztva a túra topikok ott lehet olvasgatni
20/F
# 5/6
A ccm nem számít!
Jó mondjuk legalja 125 egy nagyobb csoportos gurulásban ,mert azzal is lehet tartani a tempót.
50ccm-nek meg külön túrák ugyanúgy vannak.Ugyanúgy vannak scooteros ,simsonos találkozók,túrák,csak keresni kell egy picit neten.
Egy komolyabb túrán ami a lényeg hogy mindenki felkészült legyen,a motorja legyen jó műszaki állapotban,a leglasabb járművek karcolnak legelöl,az öreg rókák pedig ráérősen mennek általában,de mikor milyen kedvük van ,valamikor alázzák a fiatalokat is(a sok év rutinnal szemben nem lehet versenyezni) :)
Hát nálunk csak azok szoktak lenni! Kezdtük 16 évesen 125-el. 2-4 szoktunk menni, átlag 2-300 km-t mondjuk egy szombati napon.
Aztán ahogy teltek az évek 18 évesen mindenki 600-1000-re váltott. Most azokkal nyomjuk.
22/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!