Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudnék megcsináltatni egy...

Hol tudnék megcsináltatni egy 1971-es Volkswagen Bogárhátút?

Figyelt kérdés
Leszögezném hogy teljesen laikus vagyok a témában. Nemrégiben örököltem egy 71es bogarat, viszont el volt hanyagolva, körülbelül 10 éve a garázsban áll, hozzá sem volt nyúlva. Az az esztétikai hibáktól elvonatkoztatva elvileg semmi baja nincs, de nyilvánvalóan 10 év álldogálás után lenne mit csinálni rajta. Hol foglalkoznak ilyen "veterán" autókkal pest megye illetve Budapest környékén? Ha igaz a hibamentessége akkor körülbelül milyen áron lehetne egy ilyen autót "fénykorába" visszahozni?

ma 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy valamire való szerelő meg tudja csinálni bármi baja van.
ma 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:

2-300 ezertől kétmillióg bármennyi lehet attól függően mennyire van elpusztulva, de az egy jó gondolat hogy talpra akarod tenni, és rendberakatni. :)

Kezdd a bogaras közösségben első körben az érdeklődést szerintem.

ma 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!