Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan hordozható autó...

Krampus kérdése:

Van olyan hordozható autó akkumulátor töltő, ami a lemerült akksit feltölti saját powerbankból?

Figyelt kérdés
Az autó egy olyan garázsban merült le, ahol nincs 220v a közelben, kiszedni az aksit körülményes, próbáltam de feladtam. Normális aksitöltőm van, de ahhoz kell áram, ami ott nincs. Bikázó nem megoldás, mert nagy 5000+ cm3 az autó, így amiket láttam a kommentekben olyanok vannak hogy az 1.9-es autóját nem tudta beindítani. Nekem ezért aksi feltöltő kell, aztán majd beindul a saját aksijarol ha feltöltött.Köszönöm a javaslatokat!

ma 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha van is ilyen, abba elég nagy akku kelly szóval nagyon drága lenne.

Egyszerűbb, ha egy másik autóról/akkuról bebikázod, azt annyi.

ma 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen van, csak nem fogod tudni megfizetni.
ma 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy akku töltéséért vennél ilyent? Inkább bérelj egy aggregátort míg feltöltöd.
ma 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán be lehet bikázni, egy 5000-es motor indítójának kisebb az áramfelvétele, mint egy kis dízelnek. A bikakábelen szokott megdőlni a mutatvány, normális kell.
ma 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy ilyen cuccnak az árából 10x kihívhatsz egy autómentőt, aki bebikázza neked.
ma 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!