Mennyire lesz érezhető a különbség két autó között?
Figyelt kérdés
Nekünk van egy kis Suzuki Swiftünk amibe 1.0 motor van, és ehhez már hozzá szoktam, hogy olyan kis "lomha" de szombaton utazok Olaszországba, és lehet h nekem is kell vezetnem, de nem a mi autónkat. Egy Volkswagen 2.0 TDI-t, igaz 5-en utazunk és lesznek azért cuccaink, mert egy hétre megyünk. Mennyire lesz érezhető a változás a teljesítményben és a vezetési élményben? tapasztalatok?2012. aug. 23. 08:33
21/21 A kérdező kommentje:
Végül egy métert sem vezettem, mert anyukájának a kocsijával mentünk de azt is az apuka vezette egész úton :) Igaz az is egy Toyota Verso 2.0 volt :)
Köszönöm :) meg volt :D
2012. szept. 2. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!